Schoevers Kwaliteit Register

Jij bent niet zomaar een managementsupporter: je bent een managementsupporter op topniveau. Maar hoe toon je aan wat je weet en kunt? Laat je opnemen in het Schoevers Kwaliteit Register (SKR®)! Dit is hét keurmerk voor startende en ervaren supportprofessionals.

Direct registreren

Laat zien dat jij op topniveau werkt

Het Schoevers Kwaliteit Register is een keurmerk waarmee je aantoont dat je op topniveau bent opgeleid. Het SKR® wordt gecontroleerd door een onafhankelijke commissie en breed gedragen in het bedrijfsleven. Wie in het register opgenomen is, behoort tot een exclusief netwerk van ambitieuze managementondersteuners. (Potentiële) werkgevers zien meteen: jij levert Schoevers-kwaliteit. Wel zo handig bij salarisonderhandelingen of een sollicitatie.

Direct registreren

Voordelen van het Schoevers Kwaliteit Register

In het Schoevers Kwaliteit Register staan levert een hoop voordelen op. Zo krijgt je een SKR®-certificaat waarmee je kunt bewijzen dat je tot de beste in je vakgebied behoort, heb je als eerste recht op baanbemiddeling van Schoevers Professionals en kom je gratis naar onze leerzame en inspirerende events. Meer weten over de voordelen?

Voorwaarden om in het register te komen (en te blijven)

Waar moet je aan voldoen om in het Schoevers Kwaliteit Register te komen? En hoe zorg je dat je gekwalificeerd blijft? Met je opleiding(en) toon je je niveau aan. Dit kun je eventueel aanvullen met het Schoevers Skills-certificaat of de Schoevers Competentiescan. Ontdek hoe het werkt.

Wie staan er al in het Schoevers Kwaliteit Register?

Wil je weten wie er al staan geregistreerd in het Schoevers Kwaliteit Register? Download het overzicht. Het Schoevers Kwaliteit Register wordt ieder kwartaal aangevuld en geüpdatet.

Wat professionals zeggen over hun SKR®-registratie

“Voor mij is dit een extra waardering van mijn kwaliteiten bovenop een toch al prachtig Schoevers-diploma voor Directiesecretaresse”

- Ragnhild-Lotte Klein Woolthuis, managementondersteuner

“Ik ben er superblij mee. Het is toch een kroon op je werk.”

- Dana Venema, executive assistant HR

“Ik heb mij aangemeld bij het Schoevers Kwaliteit Register (SKR) omdat ik erg blij ben dat we ons als professionals eindelijk kunnen onderscheiden binnen dit – vrije – beroep.”

- Châtelaine Voets, Executive Assistant