Menu

Schoevers opleidingsadvies

Je denkt na over het volgen van een opleiding, cursus of training. Een belangrijke keuze waarbij goed advies belangrijk is. Past een voltijd- of een deeltijdopleiding bij jou? Vraag je je af welke opleiding of training het beste bij jou en je ontwikkelingsvraag past? Of weet je al precies wat je wilt en ben je alleen nog benieuwd naar specifieke inhoudelijke details? Wat je vraag ook is: Schoevers Opleidingsadvies helpt je graag bij het maken van je keuze.

Voltijd - opleidingadvies

Een opleiding kiezen doe je niet zomaar. Je wilt natuurlijk dat jouw opleiding zo goed mogelijk aansluit op jouw ambities. De opleidingsadviseurs van Schoevers weten alles over onze opleidingen en helpen je graag met het maken van de juiste keuze. Samen met jou kijken zij welke opleiding het beste aansluit op jouw ambities en leerwensen. Natuurlijk kun je tijdens de Schoevers Open Avond in gesprek gaan met onze opleidingsadviseurs, maar je kunt ook direct online contact opnemen voor een adviesgesprek.

Deeltijd - opleidingadvies 

In een telefonisch gesprek beantwoorden onze adviseurs al je vragen. Ze helpen je om je leerdoel helder te krijgen. En ze denken mee met de loopbaanontwikkeling die jij voor ogen hebt. Dit gesprek kan je helpen een deeltijdopleiding of training te kiezen die past bij je vooropleiding, privésituatie, werkervaring en ambitie.  Maak je vooraf een afspraak dan weten we zeker dat we rustig de tijd voor je kunnen nemen: (035) 750 61 40.  Of stuur een e-mail naar info@schoevers.nl. Wij zijn telefonisch bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur.

Alle deeltijdopleidingen in één overzicht

Wil jij op je gemak al onze opleidingen bekijken? Vraag dan hier onze studiegids aan. Je kunt kiezen voor een studiegids van onze deeltijdopleidingen.

Wij helpen je graag met een persoonlijk opleidingsadvies!

Telefonisch zijn wij bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 uur tot 18:00 uur. Je kunt ons ook een bericht sturen via Whatsapp, van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 18:00 uur.

 ​     035 - 7 506 140
      06 - 10 454 608
      Stuur ons een bericht