Professional Business English

Compleet taalprogramma op het gebied van zakelijk communiceren in het Engels
PDF downloadenInschrijven

Deskundig en persoonlijk opleidingsadvies?

Op basis van jouw huidige situatie en doelen geven wij je graag een persoonlijk opleidingsadvies. Laat je gegevens achter en wij bellen je binnen twee werkdagen terug.
Vraag een opleidingsadvies aan

Als supportprofessional is het erg belangrijk om goed Engels te kunnen spreken en schrijven. In dit complete programma maak je enorme stappen in de ontwikkeling van je Engelse taalvaardigheid. De training bestaat uit 2 delen: Business English-A en Business English-B. Het programma start op basisniveau en zal in het tweede deel een stapje hoger gaan. Je zult ervan versteld staan hoe in relatief korte tijd je zakelijk Engels verbetert. Deze training is bijzonder waardevol voor supportprofessionals die regelmatig Engels moeten spreken en hun mondelinge taalvaardigheid naar een professioneel niveau willen brengen.

Officieel certificaat

Schoevers biedt dit unieke programma aan in samenwerking met Boertien Vergouwen Overduin. Het programma is zorgvuldig samengesteld, specifiek voor de doelgroep van supportprofessionals. Je ontvangt na afloop van deze opleiding dan ook het Schoevers-certificaat ‘Professional Business English’.

Doelgroep

In je functie kom je regelmatig in contact met de Engelse taal. Je hebt enige basiskennis, maar je hebt moeite om de Engelse taal in een professionele werkomgeving te gebruiken. Je beheerst de taal op niveau A2 van het Europees Referentiekader. Zie www.erk.nl voor meer informatie over het Europees Referentiekader.

Aanpak van de training

In een individuele intake stellen we vast wat je niveau is en welke kennis en vaardigheden je verder wilt ontwikkelen, zodat je nog professioneler in het Engels kunt communiceren. Je doelstellingen en achtergrond staan centraal tijdens de oefeningen. De opdrachten zijn ontleend aan de praktijk, zodat je de taalvaardigheid opdoet die je nodig hebt. Er wordt niet uitgebreid ingegaan op alle grammatica. Alleen de grammatica die je direct toe kunt passen wordt behandeld. De focus ligt erop dat je de nieuwe kennis en vaardigheden zo snel mogelijk in praktijk brengt. Hierbij maken we gebruik van simulaties en rollenspelen. Je trainer beoordeelt al je activiteiten en opdrachten en geeft je feedback. De continue feedback en begeleiding van je trainer zijn een essentieel onderdeel van het leerproces. Daardoor boek je aantoonbare vooruitgang. Je krijgt ook thuisopdrachten mee, die je uitgebreid bespreekt tijdens de training.

Opzet van de training

Deze training bestaat uit 6 trainingsdagen van 09.30 uur tot 16.30 uur.

Je resultaat

Je spreekt met meer zelfvertrouwen professioneel Engels. Je spreekt de taal vloeiender en je luistervaardigheid is aanzienlijk toegenomen. Je werksituatie vormt het uitgangspunt van de training. Daardoor ontwikkel je alleen die aspecten waaraan je de meeste behoefte hebt.

Programma

Tijdens deze training komen de volgende onderwerpen uitgebreid aan de orde:

Business English-A

(3 dagen)

 • Begroeting en doorverbinden
 • Een boodschap achterlaten
 • Een gesprek beëindigen
 • Kennismaken
 • Jezelf presenteren
 • Beschrijven van de activiteiten van de organisatie
 • Beschrijven van de producten/diensten
 • Begroeten en rondleiden
 • Praten over algemene onderwerpen
 • Stijl en structuur van brieven en memo‘s
 • Spelling en grammatica

Business English-B

(3 dagen)

 • In beelden spreken en vlot communiceren
 • Veelgebruikte uitdrukkingen en idioom
 • Woordgebruik tijdens vergaderingen
 • Discussievaardigheden
 • Onderhandelingsvaardigheden
 • De bedrijfspresentatie
 • Boeiend presenteren
 • Stijl en structuur van brieven, faxen en memo’s
 • Helder formuleren
 • Spelling en grammatica

Op dit moment zijn er nog geen nieuwe startdata voor Professional Business English gepland. Wel kunt u geheel vrijblijvend uw belangstelling kenbaar maken via de ‘Houd mij op de hoogte’ of via 035-75 06 140.

Houd mij op de hoogte

Kostenoverzicht

Trainingskosten: € 1.990,-
Trainingsmateriaal: € 175,-
Locatie- en arrangementskosten: zie onderstaande toelichting.

Locatie- en arrangementskosten 
Schoevers regelt voor jou een arrangement dat bestaat uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangementskosten? Dan brengen wij naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- per avond (excl. btw). 

Reprorechten en hand-outs 
Voor opleidingen van onze businesspartners worden kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening gebracht. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw). 

Btw 
Kies je voor wettelijk erkend onderwijs, MBO-niveau 3 of 4, HBO Associate degree of HBO Bachelor dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn in beginsel belast met 21% btw. Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag boven op de exclusief-btw-prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaal je de opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 6% btw. Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen. 

Onze website maakt gebruik van cookies.