Opleidingen met Startgarantie

Deze opleidingen en trainingen volg je gegarandeerd met 10% korting. Bekijk hieronder voor welke locatie of variant de startgarantie geldt, lees de voorwaarden en schrijf je in! 

Binnenkort voordelig een opleiding of training volgen? Schrijf je in voor een van de onderstaande opleidingen of trainingen met kortingscode SCHOEVERSLASTMINUTE en ontvang 10% korting op het lesgeld! Maar wacht niet te lang, want vol = vol. Je kunt je ook telefonisch inschrijven via 035 - 7 506 140 of door een e-mail te sturen naar info@schoevers.nl

Wil je uitgebreid met een opleidingsadviseur in gesprek voordat je je opleiding kiest? Maak dan een afspraak voor een persoonlijk studieconsult. Dat is een persoonlijk een-op-een gesprek met een van onze opleidingsadviseurs: digitaal of bij ons op kantoor in Hilversum. We maken een afspraak wanneer het jou uitkomt! 

Maak afspraak

Voorwaarden: 

  • De korting van 10% wordt berekend over het lesgeld van de opleiding of training. 
  • De kortingscode geldt alleen voor bovenstaand startmoment en de bijbehorende locatie/variant. 
  • De kortingscode kan niet worden gebruikt voor opleidingen en trainingen die worden uitgevoerd door onze business partners. 
  • De kortingscode is alleen geldig voor studenten die zich rechtstreeks bij Schoevers aanmelden met actiecode SCHOEVERSLASTMINUTE (via de website, telefonisch, per e-mail of via een inschrijfformulier). 
  • De kortingscode is niet geldig in combinatie met andere acties, m.u.v. subsidies zoals het STAP-budget. 
  • Op een inschrijving zijn de algemene voorwaarden van Schoevers van toepassing.