Blik op de toekomst!

De toekomst van het managementondersteunende vak staat ook centraal tijdens de verkiezing van de Secretaresse van het Jaar, die wordt gehouden op dinsdag 17 april 2018. De avond staat in het teken van Fit for the Future. Als jij je nu aanmeldt voor dit event, kun je deelnemen aan een van de workshops rondom dit thema: Fit for Different Ideas, Fit for Digital Transformation of Fit for Change.

Leuk en leerzaam avondje uit

Natuurlijk draait het tijdens het event om de drie kandidaten en de uiteindelijke winnaar. Maar niet alleen hun visie op de toekomst staat centraal. Je gaat zelf ook aan de slag met jouw eigen toekomstperspectief. Wil jij ontdekken hoe je een nieuwe impuls geeft aan jouw carrière? Laat je dan inspireren tijdens de workshop van jouw keuze:

  • Fit for Different Ideas: de nieuwe tijd vraagt om creativiteit!
  • Fit for Digital Transformation: omarm de nieuwe wereld!
  • Fit for Change: beweeg mee naar morgen!

Je kunt niet meer meedingen naar de Secretaresse van het Jaar-award, maar aanmelden voor het event is nog steeds mogelijk. Ben jij erbij op 17 april? Je bent van harte welkom in het Miele Experience Center in Vianen!

https://image.opleidingsgroep.nl/static/media/schoevers/schoevers/teasers/teaser_brochure_deeltijd1_desktop_800350.jpg?ext=.jpg

Brochure deeltijdopleidingen

Op je gemak alle deeltijdopleidingen bekijken? Vraag dan onze brochure aan.
https://image.opleidingsgroep.nl/static/media/schoevers/schoevers/teasers/teaser-contact-tablet.jpg?ext=.jpg

Heb je vragen of wil je graag persoonlijk opleidingsadvies?

Neem dan contact met ons op

 ​     035-7506140
      06-10454608
     Neem contact op