Actie: word de supportprofessional van de toekomst met 10% korting

Als supportprofessional werk je in een snel veranderend vakgebied. Wil jij jouw kennis up-to-date houden? Schrijf je dan dit jaar nog in voor een opleiding die speciaal gericht is op de toekomst van het vak. Nu is hét moment, want op een selectie van deze opleidingen krijg je tot eind 2021 10% korting!

Korting opleidingen Next Supportmanagement

Om je te stimuleren jezelf te blijven ontwikkelen, krijg je tot en met 31 december 2021 10% korting op het lesgeld bij een aantal opleidingen in het segment Next Supportmanagement en Virtual Support met de kortingscode Inspiratie2021! Dit geldt voor de opleidingen:

Contact met Schoevers

Heb je nog vragen over deze kortingsactie, of wil je meteen iets weten over onze opleidingen Next Supportmanagement of Virtual Support? Bel ons op 035 – 7 506 140 of stel je vraag online. Wij vertellen je graag meer.

Voorwaarden korting

  • De actie betreft 10% korting op het lesgeld.
  • De actieperiode loopt van 18 november t/m 31 december 2021.
  • Deze actie is geldig voor de opleidingen Next Supportmanagement, Next Supportmanagement en Online Marketing, Online Marketing en Communicatie, Tools voor de Virtual Support Professional, Ondernemerschap voor de Virtual Assistant, Virtual Assistant, Secretary Next en Secretary Next: Virtual Support Professional.
  • Let op: de actie is niet geldig voor andere trainingen en opleidingen binnen ons aanbod.
  • De actie geldt alleen als je je rechtstreeks bij Schoevers inschrijft met de actiecode Inspiratie2021 (via de website of telefonisch).
  • Op deze actie zijn de algemene voorwaarden van Schoevers van toepassing.