Menu

Ambities om zelf de manager te worden? Secretaresse van het Jaar-halvefinalisten geven hun mening

Moeten supportprofessionals zich verdiepen of verbreden? En ben je ooit uitgeleerd als supportprofessional? Wij legden onze Secretaresse van het Jaar-halvefinalisten een aantal actuele stellingen uit ons vakgebied voor. Ontdek hun visie op deze onderwerpen.

Stelling

Over tien jaar ben ik zelf de manager.
 
Dana: “Ik heb in het verleden als leidinggevende/manager gewerkt. Intussen heb ik zelf gekozen voor een prettige work-life-balance waarin ik het niet écht ambieer om weer manager of leidinggevende te worden. Wellicht in de toekomst, wellicht ook niet. Life comes as it happens, dus plannen doe ik niet meer. Go with the flow, maar wel met een rode draad.”
 
Erika: “Dat ligt eraan voor welke afdeling. Ik ben zeker niet voornemens over tien jaar het werk van mijn directeur over te nemen, dat zou ik ook niet kunnen. Maar een afdeling managen? Ja, waarom ook niet? Als het een afdeling is waarvoor ik de inhoudelijke kennis voldoende bezit, lijkt me dat geen gek beeld. Al duurt tien jaar dan nog wel heel lang.”
 
Selwin: “Met deze verkiezing, met de opleidingen die ik ga volgen – word ik de beste manager. Haal het maximale uit jezelf, er zijn genoeg anderen die anders je plek innemen.”

Bekijk onze nieuwe studiegids

Naast je baan een opleiding of training volgen? Bekijk het vernieuwde aanbod van Schoevers in onze studiegids 2021/2022. Of je nu net begint of al heel ervaren bent, een basisopleiding zoekt of je wilt specialiseren: je vindt jouw supportprofessional-opleiding in onze nieuwe studiegids. Blader hem op je gemak door en kies je opleiding.

Wij helpen je graag met een persoonlijk opleidingsadvies!

Telefonisch zijn wij bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 uur tot 18:00 uur. Je kunt ons ook een bericht sturen via Whatsapp, van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 18:00 uur.

 ​     035 - 7 506 140
      06 - 10 454 608
      Stuur ons een bericht