Menu

Zakelijk bloemen bestellen

Van onze partner Fleurop

Een goed gevoel bezorgen, dat is wat wij dagelijks doen! Een medewerker verrassen met zijn/haar verjaardag, een nieuwe samenwerking of jubileum vieren? Dan ben je bij Fleurop aan het juiste adres. Maar je kunt ook terecht voor de Fleurop (digitale) bloemenbon voor jouw zakelijke relaties of je eigen medewerkers. En met een zakelijk, eigen Fleurop-bloemplein met maandelijkse overzichtelijke facturatie is het zo geregeld.

We luisteren, denken mee en zetten jouw woorden om in bloemen. Of je nou iemand wilt feliciteren of sterkte wilt wensen, of gewoon zomaar. We helpen mensen door ze met elkaar te verbinden met behulp van bloemen. Zich te uiten. Geliefd te voelen. Dat doen we al sinds 1921. Een magisch vak waar we trots op zijn. We bezorgen in heel Nederland maar ook in de rest van de wereld. Want overal zit wel een Fleurop-bloemist.

Jij bestelt jouw boeket en de lokale vakbloemist maakt en bezorgt het. Op de dag die jij kiest. Altijd vers. Altijd geschikt met liefde, creativiteit en vakmanschap. Wij staan voor kwaliteit en service op het hoogste niveau. En we staan voor je klaar met onze eigen klantenservice, 6 dagen per week.

Fleurop Interflora Nederland BV is sinds 1921 gespecialiseerd in het laten bezorgen van bloemen, wereldwijd. In Nederland hebben wij een landelijke dekking en zijn meer dan 700 bloemisten aangesloten bij de coöperatie. Wereldwijd zijn dat er 40.000 verdeeld over ruim 140 landen.

Onze kernwaarden zijn betrouwbaarheid, vakmanschap, aandacht en empathie.

Bezorg een goed gevoel!

Wij garanderen same-day-delivery. Bestel jouw bloemen vóór 14.00 uur (op zaterdag vóór 12.00 uur), dan bezorgt één van de Fleurop-bloemisten vandaag nog jouw verrassing. Op zon- en feestdagen wordt er niet bezorgd. Voeg een mooie wenskaart met daarop een eigen bericht, in de gouden envelop toe, om jouw verrassing nog persoonlijker te maken.
Voor vragen over een zakelijke account en bestellingen op factuur, bel met onze klantenservice via 0318-588100 of mail naar zakelijk@fleurop.nl.

Bekijk onze nieuwe studiegids

Naast je baan een opleiding of training volgen? Bekijk het vernieuwde aanbod van Schoevers in onze studiegids 2021/2022. Of je nu net begint of al heel ervaren bent, een basisopleiding zoekt of je wilt specialiseren: je vindt jouw supportprofessional-opleiding in onze nieuwe studiegids. Blader hem op je gemak door en kies je opleiding.

Wij helpen je graag met een persoonlijk opleidingsadvies!

Telefonisch zijn wij bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 uur tot 18:00 uur. Je kunt ons ook een bericht sturen via Whatsapp, van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 18:00 uur.

 ​     035 - 7 506 140
      06 - 10 454 608
      Stuur ons een bericht