Menu

Waarom wij het Schoevers Kwaliteit Register (SKR®) zijn gestart

Met het Schoevers Kwaliteit Register (SKR®) zien werkgevers meteen dat jij kwaliteit levert. Ontdek waarom wij dit hebben opgezet en welke voordelen het biedt voor supportprofessionals én hun werkgevers. Door Petra Terstegen – Hofman, Business Projectmanager Schoevers.

Erkenning voor jou

Schoevers is al meer dan 107 jaar een begrip. En we zorgen er actief voor dat dit zo blijft. Daarom kijken we altijd naar wat er speelt in het vak. Hoe verandert het werk van supportprofessionals? Wat hebben ze nodig in een veranderende wereld?
 
Wij zetten ons ervoor in dat het vak verder geprofessionaliseerd wordt. Ten eerste zodat supportprofessionals hun werk zo goed en effectief mogelijk kunnen doen, maar ook om ervoor te zorgen dat deze harde werkers de erkenning krijgen die bij hun inzet en expertise past. Erkenning die zowel wordt uitgesproken als die terug te zien is op je salarisstrookje.
 
Daarbij willen we ons ook richten op de echte toppers in dit vak: de ambitieuze supportprofessionals die nét dat stapje extra zetten. Die altijd het beste uit zichzelf willen halen. Die blijven doorleren – niet omdat het moet, maar omdat ze wíllen dat hun kennis en skills aansluiten bij het werk van nu.

Objectieve kwaliteit

Dat zijn de redenen waarom wij het Schoevers Kwaliteit Register (SKR®) opgezet. Hiermee kunnen professionals zoals jij aantonen dat je de kennis en skills hebt die anno nu nodig zijn. Werkgevers zien meteen: deze professionals hebben de kennis en skills die aansluiten bij wat de organisatie nodig heeft.
 
Mede hierom zorgen we er natuurlijk voor dat de kwaliteit van dit register kan worden gegarandeerd. Door de permanente educatie en doordat een onafhankelijke commissie de kwaliteit controleert, kunnen werkgevers – maar vooral de in het register opgenomen professionals zelf – vertrouwen op de waarde van de titel.

Jouw voordelen

Kortom, met je registratie in het Schoevers Kwaliteit Register toon je als supportprofessional meteen aan wat je weet en kunt. Zo heb je direct een streepje voor bij sollicitaties of salarisonderhandelingen. Ook profiteer je van voordelen bij Schoevers: zo betaal je geen inschrijfkosten bij nieuwe opleidingen en heb je als eerste recht op baanbemiddeling bij Schoevers Professionals.
 
Daarbij behoor je tot een exclusief netwerk van ambitieuze supportprofessionals als jij, die je ontmoet op inspirerende en leerzame events speciaal voor SKR®-leden.

Bekijk onze nieuwe studiegids

Naast je baan een opleiding of training volgen? Bekijk het vernieuwde aanbod van Schoevers in onze studiegids 2021/2022. Of je nu net begint of al heel ervaren bent, een basisopleiding zoekt of je wilt specialiseren: je vindt jouw supportprofessional-opleiding in onze nieuwe studiegids. Blader hem op je gemak door en kies je opleiding.

Wij helpen je graag met een persoonlijk opleidingsadvies!

Telefonisch zijn wij bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 uur tot 18:00 uur. Je kunt ons ook een bericht sturen via Whatsapp, van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 18:00 uur.

 ​     035 - 7 506 140
      06 - 10 454 608
      Stuur ons een bericht