Menu
Opleidingsadvies

Waarom Châtelaine zich inschreef bij het Schoevers Kwaliteit Register

Châtelaine Voets is Executive Assistant bij MN Services. Zij schreef zich zodra het kon in voor het Schoevers Kwaliteit Register. Ontdek waarom zij zo enthousiast is over het register.

Châtelaine:

“Ik heb mij aangemeld bij het Schoevers Kwaliteit Register (SKR) omdat ik erg blij ben dat we ons als professionals eindelijk kunnen onderscheiden binnen dit – vrije – beroep.
 
De afgelopen jaren is er een enorme ontwikkeling geweest in ons vak en wordt er naast logistieke ondersteuning steeds meer een beroep gedaan op management- en organisatiekennis om een goede sparringpartner te kunnen zijn, naast ondersteuner en verbinder. Hiervoor is niet alleen relevante ervaring nodig, maar ook actuele training en ontwikkeling. Zeker nu we op de drempel staan van Het Nieuwe Werken door digitalisering en change management.
 
Daarnaast houdt leren ons flexibel, up-to-date en verhoogt dit het werkplezier. Ter vergelijking: iedereen kan zichzelf aanleren om te zwemmen, maar voor synchroonzwemmen heb je toch een specifieke opleiding, ervaring en skills nodig om aan de top te blijven.”

Ook SKR-professional worden?

Wil jij net als Châtelaine jezelf onderscheiden en blijven ontwikkelen in je vakgebied? Laat je opnemen in het Schoevers Kwaliteit Register (SKR®)! Dit is hét keurmerk voor startende en ervaren supportprofessionals. Wie in het register opgenomen is, behoort tot een exclusief netwerk van ambitieuze managementondersteuners. (Potentiële) werkgevers zien meteen: jij levert Schoevers-kwaliteit. Lees meer over het register en schrijf je in.