Menu

Volg een gratis online Schoevers Skills-workshop

Wil jij gratis beter worden in je belangrijkste vaardigheden als managementondersteuner? Volg dan een online Schoevers Skills-workshop!

Over Schoevers Skills en de Virtual Classroom

We geven deze workshops in de Virtual Classroom. Dit is een online leeromgeving waarin je met je medestudenten klassikaal les krijgt, maar dan achter je eigen computer. Ook onze reguliere opleidingen worden de komende tijd op deze manier gegeven.
 
Om jou kennis te laten maken met deze Virtual Classroom, geven we 3 gratis workshops. Iedere workshop behandelen we 1 van de 3 belangrijkste Schoevers Skills: effectief communiceren, projectmatig werken en correct Nederlands. De workshops worden gegeven door professionele Schoevers-trainers en duren ongeveer een uur. Kies uit:

  • Digitale workshop Effectief communiceren | Donderdag 16 april 2020 | Start 10:00 uur - VOL
  • Digitale workshop Projectmatig werken | Woensdag 22 april 2020 | Start 10:00 uur - VOL
  • Digitale workshop Nederlands | Woensdag 6 mei 2020 | Start 10:00 uur

 
In de workshop Effectief communiceren ontdek je hoe je het best kunt communiceren als je werkt op afstand. Je krijgt een handig model mee dat je kunt inzetten om de regie te kunnen houden in elk gesprek. In de workshop Projectmatig werken ontdek je alles over het plannen en organiseren van projecten. Je ontwikkelt persoonlijke vaardigheden om in projectverband effectief om te gaan met de leden van de projectgroep, managers en de opdrachtgever. In de workshop Nederlands gaan we aan de slag met veelvoorkomende taalvraagstukken, van dt-vraagstukken en het aaneenschrijven van woorden tot de leesbaarheid van je teksten.
Wil jij een van deze workshops gratis bijwonen? Lees meer en schrijf je in!

Bekijk onze nieuwe studiegids

Naast je baan een opleiding of training volgen? Bekijk het vernieuwde aanbod van Schoevers in onze studiegids 2021/2022. Of je nu net begint of al heel ervaren bent, een basisopleiding zoekt of je wilt specialiseren: je vindt jouw supportprofessional-opleiding in onze nieuwe studiegids. Blader hem op je gemak door en kies je opleiding.

Wij helpen je graag met een persoonlijk opleidingsadvies!

Telefonisch zijn wij bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 uur tot 18:00 uur. Je kunt ons ook een bericht sturen via Whatsapp, van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 18:00 uur.

 ​     035 - 7 506 140
      06 - 10 454 608
      Stuur ons een bericht