Nog voor de zomervakantie een diploma behalen?

Dat kan, met de korte opleidingen en trainingen van Schoevers. Wil jij werken aan je persoonlijke ontwikkeling, computervaardigheid of talenkennis? Maak dan hier je keuze.

Haal alles uit jezelf

Jij weet wat je allemaal in je mars hebt, maar zien anderen dat ook? Straal jij uit wat je eigenlijk zou willen? Durf je 'nee' te zeggen op de momenten dat het echt nodig is? Zou je je werk graag sneller en efficiënter doen? Ontwikkel je persoonlijke skills en vaardigheden met onze korte, doelgerichte programma's.

Haal alles uit je computer

Als managementondersteuner ben je steeds met wisselende taken bezig en maak je gebruik van verschillende applicaties. Wil jij maximaal rendement uit je dag halen, dan is het dus noodzaak dat je deze applicaties goed beheerst. Waar valt voor jou nog winst te behalen?

Zakelijk Engels en Duits

Werk je in een organisatie met veel internationale contacten? Dan is het handig als je jezelf en jouw organisatie goed kunt vertegenwoordigen in het Engels of Duits. Met onze taalprogramma's leer jij hoe je klanten, bezoekers of leveranciers deskundig te woord staat.