Menu

“Nee, het is niet het salaris waardoor werknemers harder gaan lopen”

Partnerbericht

Mensen willen vooral waardering en erkenning. Pimm® Solutions sprak met Wencke Lorber, Commercieel directeur van de organisatie Great Place to Work. Het is zeker niet het salaris waarvoor werknemers hun beste beentje voor willen zetten. Volgens haar staan er drie thema’s aan de basis van een gezonde goede werkomgeving en mentaliteit: trots zijn op je werk, vertrouwen hebben (en krijgen) en plezier.

Great Place to Work helpt organisaties bij het worden van een goede werkgever. Wencke: “We kijken bijvoorbeeld hoe het beleid is opgesteld ten aanzien van belonen, of we gaan in gesprek met medewerkers. We vragen dan wat hun organisatie tot een Great Place to Work maakt, en wat ze als eerste zouden veranderen als dat zou kunnen.”

Als het gaat over een optimaal attentie- en beloningsbeleid, dan moet dit vooral persoonlijk zijn en passen bij de missie van de organisatie. En dat hoeft dus niet veel te kosten, aldus Wencke. Waardering en erkenning zitten ‘m vaak in de kleine dingen, terwijl het kan zorgen voor grote en positieve veranderingen. Een persoonlijk attentiebeleid doet bijvoorbeeld meer voor de groei van een organisatie dan jouw werkgever momenteel wellicht denkt. Als werkgever laat je immers zien dat je jouw medewerkers persoonlijk waardeert.

Bestellen jullie al attenties voor personeel of relaties, én denk je dat dit slimmer, persoonlijker of makkelijker kan? Pimm® helpt dagelijks al honderden secretaresses met het slimmer regelen van een cadeautje voor medewerkers en relaties. Via de zakelijke cadeaushop van Pimm® is een bloemetje, gebak of andere persoonlijke attentie binnen een paar muisklikken geregeld. Niets meer voorschieten, overal en op ieder moment geleverd.

Benieuwd hoe Pimm® jullie kan helpen bij het slimmer inkopen van attenties? Lees dan hier eens verder: https://bit.ly/2NzBy8Z.

Bekijk onze nieuwe studiegids

Naast je baan een opleiding of training volgen? Bekijk het vernieuwde aanbod van Schoevers in onze studiegids 2021/2022. Of je nu net begint of al heel ervaren bent, een basisopleiding zoekt of je wilt specialiseren: je vindt jouw supportprofessional-opleiding in onze nieuwe studiegids. Blader hem op je gemak door en kies je opleiding.

Wij helpen je graag met een persoonlijk opleidingsadvies!

Telefonisch zijn wij bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 uur tot 18:00 uur. Je kunt ons ook een bericht sturen via Whatsapp, van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 18:00 uur.

 ​     035 - 7 506 140
      06 - 10 454 608
      Stuur ons een bericht