Menu

Leuk nieuws: we gaan samenwerken met Hogeschool Tio!

Voor (toekomstige) studenten bij Schoevers Voltijd hebben we een bijzondere mededeling. We gaan samenwerken met Hogeschool Tio! Dat betekent dat voltijdstudenten de opleiding op een Tio-locatie in Utrecht of Amsterdam volgen. Ontdek de voordelen.

Waarom werken we samen met Hogeschool Tio?

Zoals je misschien wel weet, is Schoevers onderdeel van NCOI Groep. Sinds kort is Hogeschool Tio ook bij de groep gekomen. Hierdoor kunnen we heel makkelijk samenwerken.
 
En daar zijn we ontzettend blij mee: Hogeschool Tio biedt particuliere HBO- en MBO-opleidingen op het gebied van hospitality, toerisme en business en gaat al jarenlang aan kop in diverse rankings, zoals de Keuzegids. Tio staat voor persoonlijk, excellent en ondernemend onderwijs. Net als bij Schoevers krijgen studenten les in kleine klassen van maximaal 16 studenten.

Wat gaat er veranderen?

De voltijdopleidingen van Schoevers blijven precies hetzelfde. Studenten staan ingeschreven bij Schoevers, volgen het Schoevers-studieprogramma en ontvangen na afronding van hun opleiding nog steeds het felbegeerde Schoeversdiploma, inclusief de baangarantieregeling.
 
Het verschil is dat de opleidingen uitgevoerd worden op de locaties van Hogeschool Tio. En dat biedt de volgende voordelen:

  • Les op levendige studentenlocaties: De hogescholen waar je Schoevers-opleidingen worden gegeven, zijn gevestigd in de levendige studentensteden Amsterdam en Utrecht. De vestigingen liggen op maximaal 10 minuten lopen van het station. Dat maakt ze goed bereikbaar.
  • Goede faciliteiten en organisatie: De locaties zijn prettig en modern. De klaslokalen zijn uitgerust met alles wat maar nodig is. Ook zijn er genoeg ruimtes om samen even lekker te ontspannen. Studenten profiteren van de organisatiekracht van Tio.
  • Les met andere studenten: Doordat studenten het Tio-gebouw delen met studenten van andere opleidingen, maken zij kennis met veel verschillende leeftijdsgenoten. Zij kunnen kennis en inzichten met elkaar delen, doordat ze mogelijk in het 2e jaar in de groep komen met studenten van een andere Tio-studierichting. De klassen blijven echter klein en het onderwijs blijft persoonlijk. Alles uit de studententijd halen kan met studentenvereniging Cognatio, die allerlei leuke activiteiten organiseert.
  • Studiereizen en stages: Doordat Schoevers en Tio samen een groter netwerk hebben, zijn er bovendien meer mogelijkheden om in de toekomst (internationale) studiereizen en/of stages te doen.
 

Meer weten?

Meer weten over studeren bij Schoevers of over onze samenwerking met Tio? Bel 035 - 7 506 140 of stuur een WhatsApp-bericht naar 06 - 10 45 46 08. Wij staan altijd klaar om vragen te beantwoorden.

Bekijk onze nieuwe studiegids

Naast je baan een opleiding of training volgen? Bekijk het vernieuwde aanbod van Schoevers in onze studiegids 2021/2022. Of je nu net begint of al heel ervaren bent, een basisopleiding zoekt of je wilt specialiseren: je vindt jouw supportprofessional-opleiding in onze nieuwe studiegids. Blader hem op je gemak door en kies je opleiding.

Wij helpen je graag met een persoonlijk opleidingsadvies!

Telefonisch zijn wij bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 uur tot 18:00 uur. Je kunt ons ook een bericht sturen via Whatsapp, van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 18:00 uur.

 ​     035 - 7 506 140
      06 - 10 454 608
      Stuur ons een bericht