Menu

“Ik blijf mijzelf altijd graag uitdagen”

Wat zijn de voordelen van je inschrijven voor het Schoevers Kwaliteit Register? Ragnhild-Lotte Klein Woolthuis, managementondersteuner bij Centraal Justitieel Incassobureau (CJIB), vertelt waarom zij zich heeft ingeschreven en wat het haar oplevert.

Extra zekerheid

Ragnhild-Lotte:Toen ik las over het SKR® was ik gelijk enthousiast! Voor mij is dit een extra waardering van mijn kwaliteiten bovenop een toch al prachtig Schoevers-diploma voor Directiesecretaresse. Ik ben nog steeds blij dat ik voor Schoevers heb gekozen, omdat ik al bij meerdere werkgevers hiermee mijn voordeel heb kunnen doen. Ik heb mij ingeschreven in het SKR® omdat ik graag een volgende stap in mijn carrière wil zetten. Het biedt werkgevers extra zekerheid over het niveau van hun supportprofessional en voor mij is het een aanwinst op zowel persoonlijk als professioneel gebied.”

Vertrouwen op kwaliteit

“Ik blijf mijzelf altijd graag uitdagen en ik leer graag nieuwe dingen om steeds breder inzetbaar te zijn. Het behalen van SKR®-punten motiveert mij des te meer om te blijven groeien en er zijn zoveel leuke en leerzame trainingen en opleidingen om uit te kiezen. Ik zou graag de opleiding Officemanagement doen en in deze tijd is de training Virtual Supportprofessional ook heel waardevol.
 
In mijn huidige functie als managementondersteuner bij het CJIB werk ik momenteel volledig vanuit huis en dat vraagt toch een andere manier van werken dan op kantoor. Het is heel belangrijk om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen in mijn vakgebied, want het werk verandert snel. Juist in deze tijd van het op afstand werken is het belangrijk dat een werkgever erop kan vertrouwen dat de kwaliteit van het werk gewaarborgd is en het SKR biedt die zekerheid. Ik ben blij dat ik als lid ben opgenomen en ik ga er zeker mijn voordeel mee doen!”

Bekijk onze nieuwe studiegids

Naast je baan een opleiding of training volgen? Bekijk het vernieuwde aanbod van Schoevers in onze studiegids 2021/2022. Of je nu net begint of al heel ervaren bent, een basisopleiding zoekt of je wilt specialiseren: je vindt jouw supportprofessional-opleiding in onze nieuwe studiegids. Blader hem op je gemak door en kies je opleiding.

Wij helpen je graag met een persoonlijk opleidingsadvies!

Telefonisch zijn wij bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 uur tot 18:00 uur. Je kunt ons ook een bericht sturen via Whatsapp, van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 18:00 uur.

 ​     035 - 7 506 140
      06 - 10 454 608
      Stuur ons een bericht