Menu

Alsnog een voltijdopleiding volgen? Stroom in en kom naar de Schoevers Bootcamp

Wil je graag een voltijdopleiding bij Schoevers volgen? En ben je bang dat je een jaar moet wachten omdat het nieuwe studieseizoen al is begonnen? Nee hoor, dat is helemaal niet nodig. We hebben goed nieuws voor je: we bieden een speciaal inhaalprogramma, zodat je alsnog kunt instromen. Dus grijp je kans! 

Schrijf je in voor de Schoevers Bootcamp

Je kunt deelnemen aan de Schoevers Bootcamp. Dit uitdagende programma begint op maandag 31 oktober in Utrecht. In twee volle weken haal je de lessen van de eerste periode in. Zo stomen we je klaar voor blok 2, dat op maandag 21 november begint. Je bent dan helemaal bij en vervolgt je opleiding in de Schoevers-vestiging die jou het beste uitkomt. 

Instromen kan in elke voltijdopleiding

Deze mogelijkheid geldt voor al onze voltijdopleidingen (zowel HBO als MBO). Voor ons speciale inhaalprogramma en de intensieve begeleiding die daarbij komt kijken, betaal je € 950,- bovenop het lesgeld. Voor de lunch hoef je niet te betalen; die bieden wij je aan. Ben je geïnteresseerd? Meld je dan meteen aan

Kom naar onze open avond

Wil je meer informatie over de instroommogelijkheden? Meld je dan nu aan voor de speciale open avond die we op maandagavond 10 oktober in Utrecht houden. Ook dan kun je je inschrijven. Daarnaast houden we intakegesprekken op locatie. 

Heb je nog vragen?

Heb je misschien nog vragen? Bel dan naar 035-750 61 40 of vul het contactformulier in.

Bekijk onze nieuwe studiegids

Naast je baan een opleiding of training volgen? Bekijk het vernieuwde aanbod van Schoevers in onze studiegids 2021/2022. Of je nu net begint of al heel ervaren bent, een basisopleiding zoekt of je wilt specialiseren: je vindt jouw supportprofessional-opleiding in onze nieuwe studiegids. Blader hem op je gemak door en kies je opleiding.

Wij helpen je graag met een persoonlijk opleidingsadvies!

Telefonisch zijn wij bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 uur tot 18:00 uur. Je kunt ons ook een bericht sturen via Whatsapp, van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 18:00 uur.

 ​     035 - 7 506 140
      06 - 10 454 608
      Stuur ons een bericht