Menu

Laat je cv checken!

Met een Schoeversdiploma gaan er veel deuren voor je open. De volgende stap is aan jou: wat voor entree maak je? Je bent waarschijnlijk niet de enige kandidaat voor die droomfunctie, dus een overtuigend cv en een creatief geschreven sollicitatiebrief die echt de kern raakt, kunnen in dat geval net het verschil maken.

Eerste indruk

Je cv is meestal de eerste indruk die een potentiële werkgever van jou krijgt. Het is dus belangrijk dat jouw cv de werkgever verleidt om jou uit te nodigen voor een kennismakingsgesprek. Als je cv onoverzichtelijk is, irrelevante informatie bevat of vol taalfouten staat, is de kans dat je mag langskomen een stuk kleiner.

Professionele check

De consultants van Schoevers Professionals krijgen wekelijks heel wat cv’s en motivatiebrieven onder ogen. Zij weten dan ook precies wat werkt en wat niet. Tijdens het Schoevers in één dag-event staan zij voor je klaar, om samen eens kritisch te kijken naar jouw cv en/of sollicitatiebrief. Zo bereid je je maximaal voor op een geslaagde sollicitatie!

Professioneel carrièreadvies

Ook als je op zoek bent naar een nieuwe uitdaging of als je van gedachten wilt wisselen over jouw mogelijkheden op de arbeidsmarkt, kun je terecht bij de dames van Schoevers Professionals.