Wil jij verder leren? Bijvoorbeeld omdat je zelfverzekerder wilt worden in je werk, een bepaalde skill wilt hebben of promotie wilt maken? Om je hierin te stimuleren, hebben we een leuke actie: schrijf je vóór 30 juni in voor een opleiding met de actiecode cashbackSCHOE2022 en krijg geld terug bij het afronden van je opleiding!

Ontdek je opleiding in ons vernieuwde aanbod

Bij Schoevers hebben we ons aanbod weer vernieuwd, zodat onze opleidingen aansluiten bij wat je nu nodig hebt als professional. Met een korte opleiding of training leer je binnen no time actuele kennis en skills die je meteen kunt toepassen in je werk. En heb je de smaak te pakken? Dan kun je later ook nog flexibel doorstuderen bij een langere opleiding. 

Hoe werkt het?

Snelle beslissers worden beloond. Want wie zich vóór 30 juni 2022 telefonisch of via de website inschrijft voor een opleiding of training van Schoevers, krijgt na afloop een mooi bedrag terug. Het bedrag dat je krijgt, ligt aan het soort opleiding dat je gekozen hebt. Zo krijg je…

… na een voltooide HBO Bacheloropleiding of een andere erkende HBO- of MBO-opleiding € 500,- terug;
… na een HBO- en MBO-deelprogramma (vanaf 1 jaar) € 300,- terug;
… na een HBO- en MBO-deelprogramma (tot 1 jaar) en trainingen € 200,- terug.

Naar het aanbod

STAP-budget ontvangen? Dan kom je ook in aanmerking voor de cashbackactie 

Met het STAP-budget wordt een opleiding of training voordeliger. Want daarmee kun je tot wel € 1000,- aan subsidie ontvangen. Dat bedrag is een gift, dus als jij je opleiding succesvol afrondt, hoef je niets terug te betalen. Voor deze subsidieregeling is een vast bedrag bepaald dat verdeeld wordt over vijf inschrijftermijnen. Op=op, dus schrijf je tijdig in. Meer weten over het STAP-budget?

Alles over het STAP-budget

Contact

Weet je al voor welke opleiding of training jij je wilt inschrijven? Schrijf je direct in via de website of neem contact op met een van onze opleidingsadviseurs op 035 - 7 506 140. Maak gebruik van de actie door middel van de kortingscode cashbackSCHOE2022.

Actievoorwaarden

  • De actieperiode loopt t/m 30 juni 2022.
  • Deze actie is alleen geldig voor studenten die zich rechtstreeks bij Schoevers inschrijven met de actiecode cashbackSCHOE2022 (via de website of telefonisch).
  • Deze actie is ook geldig in combinatie met een toegewezen STAP-subsidie. Deze actie is niet geldig voor opleidingen die al volledig gedekt worden door de STAP-subsidie.
  • Deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties.
  • De actie geldt alleen voor opleidingen en trainingen die worden uitgevoerd door Schoevers. Opleidingen die worden uitgevoerd door een van onze Business partners komen niet in aanmerking voor deze actie.
  • Op deze actie zijn de algemene voorwaarden van Schoevers van toepassing.