Menu

Je kunt weer klassikale lessen volgen

Het is weer mogelijk om klassikaal onderwijs te volgen bij Schoevers. Om ervoor te zorgen dat je samen met je medestudenten op een veilige en verantwoorde manier de lessen kunt volgen, houden we ons uiteraard aan de richtlijnen die daarbij nodig zijn.

Hoe zien de klassikale lessen er nu uit?

Onze opleidingslocaties voldoen volledig aan de 1,5-meterregels van de overheid. We werken met kleine groepen, zodat iedereen ver genoeg uit elkaar zit. Daarnaast zijn er vaste looproutes op de leslocatie en zijn er voldoende desinfectiemiddelen aanwezig, zodat iedereen op een veilige manier zijn of haar les kan volgen.

Inschrijven voor virtual classroom en e-learning kan ook nog steeds

Naast onze klassikale lessen kun je je opleiding ook nog altijd volgen via e-learning of virtual classroom. Vanwege de positieve ervaringen van veel studenten hebben wij namelijk besloten om onze opleidingen via virtual classroom te blijven aanbieden. Dat betekent dat je bij veel van onze opleidingen de keuze hebt tussen klassikaal, virtual classroom en e-learning.
 
Bij virtual classroom wordt de klasruimte nagebootst. Deze lessen zijn niet anders dan normaal, alleen volg je ze nu op afstand via de computer. Bij de e-learningvariant studeer je in je eigen tijd en op je eigen tempo, onder online begeleiding van een docent.
 
Ben je benieuwd naar welke opleidingsvariant het beste bij jou past? Lees meer over de verschillende varianten op de pagina studievarianten:

Studievarianten bekijken

Studeren met de switchgarantie

We kunnen ons voorstellen dat het soms lastig is om een keuze te maken tussen de opleidingsvarianten. Of dat je tijdens de opleiding ontdekt dat een andere variant beter bij je past. Daarom bieden we bij Schoevers de switchgarantie: zonder extra administratiekosten switchen van opleidingsvariant. Start je bijvoorbeeld nu met de e-learningvariant en wil je je volgende module liever klassikaal volgen? Dan zorgen we dat je moeiteloos kunt overstappen en betaal je alleen de arrangementskosten.

Meer weten?

Heb je nog vragen over de klassikale lessen, of over de studievarianten in het algemeen? Bel ons dan op 035 – 7 506 140, of stel je vraag online. Wij vertellen je graag meer.