Support-professional én eigen baas? Kom naar de inspiratieavond Virtual Assistant!

Tijdens onze online inspiratieavond op 6 april ontdek je alles over werken als Virtual Assistant.

Meld je aan
Opleidingsadvies

Supportprofessional, ben jij klaar om in het diepe te springen? 

Misschien verlang jij er al een tijdje naar – zelf bepalen waar, wanneer en vooral met wie je als supportprofessional werkt. Als Virtual Assistant kan dat, want dan ga je als zzp’er aan de slag. Toch kan het starten van een eigen bedrijf als VA best spannend zijn. Hoe pak je dat aan? En, hoe weet je eigenlijk of VA zijn iets voor je is? Tijdens onze inspiratieavond op 6 april 2023 ontdek jij hoe je de regie in eigen handen neemt. De avond is online, maar zeker interactief: er is dus alle ruimte om vragen te stellen. 

Meld je aan

Over de sprekers

Floor Schliekelmann is succesvol Virtual Assistant. Met haar bedrijf Floormanager ondersteunt ze zelfstandig ondernemers. Deze avond neemt ze jou mee in haar carrière: van dagelijkse werkzaamheden, tot het binnenhalen van klanten. Zo weet jij precies wat er allemaal komt kijken bij een baan als VA. Wil je Floor alvast beter leren kennen? In deze vlog neemt ze jou een dag mee in haar leven als VA. 

Bekijk de vlog

Esther Nederkoorn is een bevlogen docent bij Schoevers en oprichter van Werk Stress. Ze helpt supportprofessionals dagelijks om het beste uit zichzelf te halen. Voor Schoevers verzorgt Esther de module 'Ondernemerschap voor de Virtual Assistant'. Tijdens de inspiratieavond geeft ze je de handvatten mee: van het maken van een ondernemersplan tot jezelf (online) verkopen. Wil jij een volledige basis leggen voordat je aan je carrière als succesvol VA begint? Bekijk dan zeker ook de module.

Bekijk de module
Meld je aan voor de inspiratieavond

Na deze sessie: 

  • Heb je ontdekt wat er allemaal komt kijken bij een baan als VA. 
  • Weet jij of het starten van een eigen bedrijf als supportprofessional iets voor jou is. 
  • Weet jij wat je moet doen om als zzp’er eruit te springen voor de klant. 
  • Heb jij de inspiratie om de eerste stap te zetten naar een carrière als zelfstandig VA! 

Programma 6 april 2023

19.30 - 19.35 Welkom
19.35 - 20.10 Floor over haar carrière als Virtual Assistant
20.10 - 20.40 Docent Esther: wat komt er kijken bij het starten van een onderneming?
20.40 - 20.50 Q&A
20.50 - 21.00 Afsluiting

Contact met Schoevers

Heb je nog vragen over deze inspiratieavond? Of wil je meer weten over de opleiding tot Virtual Assistant? Bel ons op 035 – 7 506 140 of stel je vraag online. Wij vertellen je graag meer!