Gratis webinar: Efficiënter werken op afstand als supportprofessional

Door de coronacrisis werken de meesten van ons op afstand. Hopelijk heb je inmiddels een beetje je draai kunnen vinden. Maar wil je de komende tijd je werk nog beter en met meer plezier uitvoeren? Volg dan ons gratis webinar ‘Efficiënter werken op afstand als supportprofessional’ op woensdag 29 april!

Tips, tricks en tools voor werken op afstand

In dit webinar geeft trainer/coach Petra Fehring je handvatten om nog effectiever (samen) te werken vanuit huis of een andere locatie. Ook vertelt Virtual Assistant Jolanda van Velsen over haar ervaringen als managementsupporter op afstand. Zij werkt standaard op een andere locatie dan de mensen die zij ondersteunt en weet dus als geen ander hoe dat gaat!
 
Aan het einde van het webinar heb je een aantal concrete tools en technieken om jouw werk deze periode – en misschien ook wel daarna, mocht je enthousiast zijn geworden voor het VA-vak – leuker en makkelijker te maken. Ook kun je al je vragen stellen via de chat.

Leerdoelen

In dit webinar leer je…

Het verschil tussen offline en online werkprocessen kennen.
Op een projectmatige manier online werken.
De leiding nemen bij de implementatie van online werken.
Verwachtingen van je team of afdeling managen.
Een aantal veelgebruikte online tools kennen.
Schrijf je in

 

Het webinar van 29 april is VOL, je kunt je niet meer inschrijven. Houd onze website in de gaten voor nieuws omtrent nieuwe data.

Programma

Je volgt dit webinar via Microsoft Teams.

09.50 Inloop: we testen of beeld, geluid enzovoort vlekkeloos werken
10.00 Welkom en start van het webinar met Petra Fehring en Jolanda van Velsen
11.30 Einde van het webinar

Jezelf verder ontwikkelen als Virtual Supportprofessional?

Alles wat je leert in dit webinar, is afkomstig uit onze training Werken als Virtual Supportprofessional en de opleiding Tools voor de virtual support professional. Hierin leer je alles wat je moet weten om een organisatie op afstand te ondersteunen.
 
Wil jij hier meer leren over managementsupport op afstand – bijvoorbeeld omdat je in de toekomst flexibeler wilt werken of misschien wel een volledige overstap wil maken naar een freelance baan als Virtual Assistant? In mei is een extra startmoment voor zowel de opleiding als de training. En als jij het webinar hebt gevolgd, hoef je geen inschrijfkosten te betalen voor deze training of opleiding! Nog een extra reden dus om je nu in te schrijven voor dit webinar.

Contact

Heb je nog vragen over dit webinar? Neem contact met ons op via 035 - 7 506 140 of stel je vraag online. We vertellen je graag meer.