Gratis workshop Secretary Next op donderdag 7 maart in Hilversum

Nieuwe technologie is steeds nadrukkelijker aanwezig in het dagelijks werk van de managementondersteuner. De impact ervan is groot: het bepaalt de manier waarop we communiceren, hoe en waar we ons werk doen, maar vooral ook welk werk we doen. Werktijden vervagen, werkzaamheden zijn niet langer aan een vaste plek gebonden, overleg wordt op afstand gevoerd en managementondersteuners krijgen steeds meer verantwoordelijkheden. Ze nemen deel aan of leiden projecten, organiseren evenementen en houden zich bezig met marketing, communicatie en het managen van verandering.

Maak kennis met Secretary Next in onze gratis workshop

Schoevers ontwikkelde een reeks secretaresseopleidingen waarin deze nieuwe ontwikkelingen en veranderingen centraal staan, speciaal voor ervaren secretaresses en officemanagers. Wil jij weten hoe jouw vakgebied er in de toekomst uit zal zien en ontdekken met welke opleidingen jij je hierop optimaal kunt voorbereiden? Kom dan op 7 maart naar onze workshop Secretary Next in Hilversum. Daar kun je kennismaken met Secretary Next en de opleidingen die in maart en april weer van start gaan.

Programma

18.30-19.00 uur               Inloop en koffie
19.00-20.30 uur               Workshop Next door docent Anneleen Kaptein-Dekker
20.30-21.30 uur               Afsluitende netwerkborrel

Aanmelden

Wil jij erbij zijn? Vul dan hieronder je gegevens in. Het aantal plaatsen is beperkt, dus wacht niet te lang met aanmelden.

Kun je er niet bij zijn of wil je nu alvast onze Next-opleidingen ontdekken? Kijk dan op onze speciale Next-informatiepagina.

Door dit formulier te verzenden meld je je aan voor de Workshop Secretary Next van Schoevers.

Om u beter te kunnen adviseren tijdens de oriëntatie op uw opleiding kunnen we telefonisch en per e-mail contact met u opnemen.

Het privacy statement van Schoevers is van toepassing op dit formulier.