Menu
Opleidingsadvies

Opleidingen op Masterniveau

Wil jij als supportprofessional een opleiding op Masterniveau volgen? Volg dan een Masterprogramma of een erkende Masteropleiding in deeltijd. We hebben diverse opleidingen voor ambitieuze...

Lees meer

Wil jij als supportprofessional een opleiding op Masterniveau volgen? Volg dan een Masterprogramma of een erkende Masteropleiding in deeltijd. We hebben diverse opleidingen voor ambitieuze...

Lees meer

Wil jij als supportprofessional een opleiding op Masterniveau volgen? Volg dan een Masterprogramma of een erkende Masteropleiding in deeltijd. We hebben diverse opleidingen voor ambitieuze...

Lees meer

Alle opleidingen: 3 opleidingen

Filters
Filter
Niveau
Toon alle niveaus
Startmoment
Toon alle startmomenten
Dag(deel)
Toon meer
STAP - budget
Opleidingsvorm/ leslocatie
Toon alle locaties
Duur
Toon alle opties
Prijs

van / tot

3655
9906
Toon meer

Masterprogramma (1) Een Masterprogramma bestaat uit een combinatie van Masterclasses. In een Masterprogramma specialiseer je je op hoog niveau. Bij een succesvolle afronding kom je mogelijk in aanmerking voor een of meerdere vrijstellingen binnen een erkende Masteropleiding.

Masterclass (1) Een Masterclass is een los te volgen onderdeel van een erkende Masteropleiding. Een Masterclass draait altijd om één bepaald onderwerp uit de Master. Na het succesvol afronden van de Masterclass kun je mogelijk een vrijstelling ontvangen binnen een volledige, erkende Masteropleiding.

Training (1) Tijdens een training werk je in een of enkele dagen aan specifieke vaardigheden. De vaardigheden die je tijdens de training opdoet, kun je direct in je eigen werkomgeving toepassen.

Wil jij als supportprofessional een opleiding op Masterniveau volgen? Volg dan een Masterprogramma of een erkende Masteropleiding in deeltijd. We hebben diverse opleidingen voor ambitieuze supportprofessionals. Bekijk snel het aanbod.

De meerwaarde van een opleiding op Masterniveau

Als supportprofessional op hoog niveau wordt er veel van je gevraagd. Je houdt je bezig met complexe projecten en planningen, stelt continu prioriteiten en moet de strategie van je organisatie niet alleen kennen, maar ook echt begrijpen.

In een Masterprogramma ontwikkel je jezelf tot supportprofessional op topniveau. Met onze opleidingen word je nóg beter in je werk en ben je klaar voor een eventuele volgende stap in je carrière. Een diploma op Masterniveau van Schoevers is een waardevolle toevoeging aan je cv. Je (toekomstige) werkgever ziet hierdoor meteen wat jij waard bent.

Alle Masterprogramma’s van Schoevers zijn in deeltijd. Dit betekent dat je leert naast je baan. Al je nieuwe kennis en vaardigheden pas je meteen toe in je werk. Zo haal je het meest uit je opleiding.

Welke erkende Masteropleiding in deeltijd kan ik volgen bij Schoevers?

Bij Schoevers vind je verschillende Masterprogramma’s in deeltijd. Ben je ambitieus en wil jij je MBA halen? Volg dan de NVAO-geaccrediteerde Masteropleiding MBA voor Executive Support. Hierin leer je alles over organisaties en strategieën, en in het bijzonder over jouw rol hierin. Na je opleiding mag je je Master of Business Administration met als specialisatie Executive Support noemen.

Liever een kortere opleiding op Masterniveau volgen?

Bij Schoevers kun je ook kortere opleidingen volgen op Masterniveau. Bijvoorbeeld de Masterprogramma Executive Support​ van negen maanden. Hierin verdiep je je in de organisatiestructuur en de strategische doelstellingen van je bedrijf. Je ontdekt de ambities van de organisatie en leert waar een organisatie rekening mee moet houden bij de bedrijfsvoering. De modules uit deze opleiding komen ook voor in de bovengenoemde MBA.

Wil jij nog effectiever worden op de werkvloer? In de drie maanden durende Executive Masterprogramma Officemanagement​ leer je je persoonlijk leiderschap te vergroten en regie te nemen in je werk. Ook werk je aan je persoonlijke presentatie en beïnvloedingsvaardigheden. Hierdoor word je direct effectiever op de werkvloer.

In de Executive Master Officemanagement leer je je kennis en vaardigheden zo inzetten dat je het team om je heen optimaal ondersteunt en kunt laten presteren. In deze opleiding besteed je veel aandacht aan je persoonlijke ontwikkeling. Door veel te oefenen, leer je snel en vergroot je je persoonlijke kracht.

Word er een van Schoevers

Schoevers is meer dan een opleiding. Schoevers is een mentaliteit. Bij Schoevers leer je aanpakken op hoog niveau. En werkgevers weten dat. Als jij er een van Schoevers bent, heb je direct een streepje voor bij sollicitaties en salarisonderhandelingen.

De voordelen van Schoevers:

  • Al meer dan honderd jaar een bewezen succesvolle aanpak
  • De beste docenten uit de praktijk
  • Uitstekende locaties door heel Nederland
  • Officieel erkende opleidingen
  • De mogelijkheid tot kort en intensief studeren
  • Al tijdens je studie een interessante baan
  • Baangarantie

Ontwikkel je tot onmisbare supportprofessional en schrijf je in voor een opleiding in deeltijd bij Schoevers. Heb je nog vragen? Bel ons op 035 – 7 506 140 of stel ze online.