Menu

Digitale brochure aanvragen

  • Direct in uw mailbox
  • Alle informatie overzichtelijk in één document
  • Eenvoudig te delen of te printen

MBO-opleidingen

MBO-opleidingen

Zoek jij een MBO-opleiding in deeltijd voor supportprofessionals? Volg hem bij Schoevers! Bij Schoevers vind je verschillende MBO-opleidingen die je makkelijk kunt volgen naast je werk:...

Lees meer

Zoek jij een MBO-opleiding in deeltijd voor supportprofessionals? Volg hem bij Schoevers! Bij Schoevers vind je verschillende MBO-opleidingen die je makkelijk kunt volgen naast je werk:...

Lees meer

Zoek jij een MBO-opleiding in deeltijd voor supportprofessionals? Volg hem bij Schoevers! Bij Schoevers vind je verschillende MBO-opleidingen die je makkelijk kunt volgen naast je werk:...

Lees meer

MBO-opleidingen: 96 opleidingen

Filters

Filter

MBO-Opleiding (24) Dit zijn korte programma’s waarmee je in korte tijd de basis van het secretaressevak onder de knie krijgt. Als je wilt, kun je daarna – mogelijk met vrijstelling – doorstromen naar een volledige erkende MBO-opleiding.

Training (55) Tijdens een training werk je heel gericht aan één of meer specifieke vaardigheden. Alles wat je leert, kun je direct toepassen in je eigen praktijk.

Erkend MBO (4) De MBO-opleidingen van Schoevers zijn op basis van de Wet educatie en beroepsonderwijs (WEB) officieel erkend door het Ministerie van OCW. Ze zijn daarnaast vastgelegd in het CREBO (Centraal Register Beroepsopleidingen). Tijdens je opleiding loop je stage (eventueel op je eigen werkplek) en volg je beroepsgerichte vakken. Je behaalt met deze opleidingen een officieel MBO-diploma niveau 2, 3 of 4.

Alle deeltijdopleidingen in één overzicht

Wil jij op je gemak al onze opleidingen bekijken? Vraag dan hier onze studiegids aan. Je kunt kiezen voor een studiegids van onze deeltijdopleidingen.

Wij helpen je graag met een persoonlijk opleidingsadvies!

Telefonisch zijn wij bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 uur tot 18:00 uur. Je kunt ons ook een bericht sturen via Whatsapp, van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 18:00 uur.

 ​     035 - 7 506 140
      06 - 10 454 608
      Stuur ons een bericht

Zoek jij een MBO-opleiding in deeltijd voor supportprofessionals? Volg hem bij Schoevers! Bij Schoevers vind je verschillende MBO-opleidingen die je makkelijk kunt volgen naast je werk: van een erkende MBO 3- of 4-opleiding tot een kort MBO-programma. Bekijk snel het hele aanbod en schrijf je in.

Zekerder met een MBO-opleiding in deeltijd

Als supportprofessional heb je een verantwoordelijke baan. Je maakt planningen, beheert agenda's en werkt samen met veel verschillende collega's. Dat vraagt om een stevige basis op het gebied van kennis en vaardigheden. Die leer je bij Schoevers, dé opleider op het gebied van managementondersteuning.

Of je nu net begint of al lang in het vak zit: een opleiding maakt je beter in je werk. Je leert manieren om je taken (nog) beter uit te voeren. Zo werk je zelfverzekerd en met plezier. En omdat veel van onze MBO-opleidingen in deeltijd zijn, kun je ze makkelijk volgen naast je werk. Alles wat je leert, pas je meteen toe. Je profiteert direct van je nieuwe kennis en vaardigheden.

Erkende MBO-opleiding in deeltijd volgen

Ben jij op zoek naar een MBO-opleiding niveau 3 of een MBO-opleiding niveau 4 waarbij je een door de overheid erkend diploma haalt? Bij Schoevers vind je meerdere erkende opleidingen met een diploma ingeschreven in het Centraal Register Beroepsopleidingen (CREBO).

Op MBO 3-niveau kies je voor de opleiding MBO Office Assistant Niveau 3. In deze opleiding leer je alles wat je nodig hebt om succes te werken als office assistant, zoals het plannen en bijhouden van agenda’s en het beantwoorden van zakelijke e-mails. Je leert prioriteiten stellen en effectief werken. Daarnaast werk je aan je communicatieve vaardigheden. Zo ben je goed voorbereid om je manager succesvol te ondersteunen.

Daarnaast bieden we ook verschillende MBO 4-opleidingen in deeltijd. Bijvoorbeeld MBO Management Assistant niveau 4. Hierin leer je bijvoorbeeld het onderhouden van contacten met management en andere afdelingen, het regelen van bijeenkomsten en de verslaglegging van vergaderingen. Je gaat aan de slag met event- en projectmanagement en communicatie en pr. In 2 jaar tijd leer je alles wat je nodig hebt om je manager succesvol te ondersteunen.

MBO-opleiding halen bij Schoevers

Daarnaast vind je bij Schoevers andere MBO-deeltijdopleidingen die jou helpen zo goed mogelijk te worden in je werk. Je kiest de opleiding die past bij wat jij wilt leren. Na afloop ontvang je het officiële Schoevers-diploma.

Ben je al langer supportmedewerker en wil je op een marketingafdeling werken? Volg dan MBO Marketing en Communicatie. Hierin leer je alles wat je nodig hebt om je marketingafdeling optimaal te ondersteunen. Je werkt aan een marketingactieplan en gaat aan de slag met onder andere de (online) marketingmix, public relations en contacten met de pers.

Wil je aan de slag in de wereld van makelaardij? Volg dan de opleiding Assistent Vastgoed en Makelaardij. In dit vak zorg je dat alles binnen het makelaarskantoor op rolletjes loopt en assisteer je de makelaar bij administratieve werkzaamheden rondom de aan- en verkoop van woningen. In deze unieke opleiding krijg je een goed beeld van de branche en leer je hoe je je rol als assistent succesvol invult. 

Word er een van Schoevers

Schoevers is meer dan een opleiding: Schoevers is een mentaliteit. Bij Schoevers leer je aanpakken op hoog niveau. En werkgevers weten dat. Als jij er een van Schoevers bent, heb je direct een streepje voor bij sollicitaties en salarisonderhandelingen.

De voordelen van Schoevers:

  • Al meer dan 100 jaar een bewezen succesvolle aanpak
  • De beste docenten uit de praktijk
  • Uitstekende locaties door heel Nederland
  • Officieel erkende opleidingen
  • De mogelijkheid tot kort en intensief studeren
  • Al tijdens je studie een interessante baan
  • Baangarantie

Ontwikkel je tot onmisbare supportprofessional en schrijf je in voor een MBO-opleiding in deeltijd bij Schoevers. Heb je nog vragen? Bel ons op 035 - 7 506 140 of stel ze online.