Menu
Opleidingsadvies

Opleidingen Marketing

Ben jij supportprofessional en wil je meer leren over marketing? Volg dan een marketingopleiding bij Schoevers. Bij ons vind je verschillende marketingopleidingen op MBO- en HBO-niveau....

Lees meer

Ben jij supportprofessional en wil je meer leren over marketing? Volg dan een marketingopleiding bij Schoevers. Bij ons vind je verschillende marketingopleidingen op MBO- en HBO-niveau....

Lees meer

Ben jij supportprofessional en wil je meer leren over marketing? Volg dan een marketingopleiding bij Schoevers. Bij ons vind je verschillende marketingopleidingen op MBO- en HBO-niveau....

Lees meer

Alle opleidingen: 12 opleidingen

HBO-deelprogramma (4) Een HBO-deelprogramma is opgebouwd uit een of meerdere modules van een erkende HBO-opleiding. Met een HBO-deelprogramma verdiep en/of verbreed je je kennis over een bepaald onderwerp, thema of vakgebied op HBO-niveau. Na het afronden van een HBO-programma kun je mogelijk een of meerdere vrijstellingen ontvangen binnen een volledige, erkende HBO-opleiding.

MHBO-opleiding (1) Een MHBO-opleiding is gericht op het verdiepen en/of verbreden van je kennis en vaardigheden. Het niveau van de opleiding zit tussen MBO- en beginnend HBO-niveau in. Daarmee is deze opleiding de ideale brug van MBO naar HBO.

MBO-opleiding niveau 4 (1) Het MBO-diploma niveau 4 is het hoogste diploma dat je op MBO-niveau kunt halen. De MBO 4-opleidingen van Schoevers zijn officieel erkend. Na het volgen hiervan ben je helemaal klaar om zelfstandig aan het werk te gaan. Deze opleiding heeft een doorlooptijd van 18 tot 24 maanden. Met dit diploma op zak ben je ook toelaatbaar tot een HBO Bacheloropleiding.

Vakopleiding (5) Een vakopleiding is volledig toegespitst op de beroepspraktijk. Met deze opleiding ontwikkel je de kennis en vaardigheden die je nodig hebt om je (gewenste) beroep of vak zelfstandig te kunnen uitoefenen.

Training (1) Tijdens een training werk je in een of enkele dagen aan specifieke vaardigheden. De vaardigheden die je tijdens de training opdoet, kun je direct in je eigen werkomgeving toepassen.

Ben jij supportprofessional en wil je meer leren over marketing? Volg dan een marketingopleiding bij Schoevers. Bij ons vind je verschillende marketingopleidingen op MBO- en HBO-niveau. Bekijk snel het aanbod en schrijf je in.

Waarom een marketingopleiding volgen als supportprofessional?

Steeds meer supportprofessionals hebben in hun werk te maken met marketing. Een belangrijke reden hiervoor is dat in kleinere organisaties veel marketingtaken (denk hierbij aan de website bijwerken, berichten op social media plaatsen en blogs schrijven) uitgevoerd worden door supportprofessionals. Daarnaast zijn er natuurlijk ook supportprofessionals die ondersteuning bieden op een marketingafdeling.

Met een opleiding (online) marketing bij Schoevers leer je alles wat je als supportprofessional moet weten over marketing. Of je nu al in je dagelijks werk te maken hebt met marketing en je graag een stevigere basis wilt hebben, of dat je in de toekomst graag meer met marketing wilt doen.

Marketingopleiding kiezen bij Schoevers

Wat je reden ook is om een marketingopleiding te volgen, bij Schoevers vind je de marketingopleiding die je verder brengt. Bekijk het aanbod op deze pagina en ontdek welke opleiding het best bij je past. Bijvoorbeeld de opleiding Marketing. Hierin leer je in 6 maanden tijd alles over zaken als de uitgangspunten van marketing en de marketingmix. Ook ga je aan de slag met online marketing. Wil je in je marketingopleiding ook meer leren over het organiseren van events? Volg dan de opleiding Marketing- en Eventmanagement.

Onlinemarketingopleiding volgen

Ben je specifiek op zoek naar een onlinemarketingopleiding? Ook dan kun je terecht bij Schoevers. Volg bijvoorbeeld de opleiding Online Marketing en Communicatie. In deze opleiding op MBO-niveau maak je in drie maanden tijd kennis met de basis van online marketing en massacommunicatie. Je leert hoe je de website van een organisatie effectief inzet, krijgt zicht op het belang van mobile marketing en je ontdekt hoe je online een duurzame relatie met klanten opbouwt.

Ben je op zoek naar een onlinemarketingopleiding op HBO-niveau? Volg dan de opleiding Next Supportmanagement en Online Marketing. In deze opleiding leer je enerzijds gebruikmaken van de nieuwe (digitale) mogelijkheden voor supportprofessionals, zoals apps, virtuele ondersteuning en sociale media. Vervolgens ga je specifiek in op online marketing: je maakt kennis met zaken als SEO en SEA, leert wanneer je gebruikmaakt van online marketing en gaat aan de slag met het beheren van je website.

Word er een van Schoevers

Schoevers is meer dan een opleiding: Schoevers is een mentaliteit. Bij Schoevers leer je aanpakken op hoog niveau. En werkgevers weten dat. Als jij er een van Schoevers bent, heb je direct een streepje voor bij sollicitaties en salarisonderhandelingen.

De voordelen van Schoevers:

  • Al meer dan 100 jaar een bewezen succesvolle aanpak
  • De beste docenten uit de praktijk
  • Uitstekende locaties door heel Nederland
  • Officieel erkende opleidingen
  • De mogelijkheid tot kort en intensief studeren
  • Al tijdens je studie een interessante baan
  • Baangarantie

Ontwikkel je tot onmisbare supportprofessional en schrijf je in voor een opleiding marketing. Heb je nog vragen? Bel ons op 035 - 7 506 140 of stel ze online. Onze opleidingsadviseurs vertellen je graag meer.