Menu

Digitale brochure aanvragen

  • Direct in uw mailbox
  • Alle informatie overzichtelijk in één document
  • Eenvoudig te delen of te printen

Opleidingen Managementsupport

Opleidingen Managementsupport

Als managementsupporter ben jij de rechterhand van een manager of het management. Met jouw scherpe blik, proactieve houding en planning-skills neem je heel wat werk uit handen. Ben je op...

Lees meer

Als managementsupporter ben jij de rechterhand van een manager of het management. Met jouw scherpe blik, proactieve houding en planning-skills neem je heel wat werk uit handen. Ben je op...

Lees meer

Als managementsupporter ben jij de rechterhand van een manager of het management. Met jouw scherpe blik, proactieve houding en planning-skills neem je heel wat werk uit handen. Ben je op...

Lees meer

Opleidingen Managementsupport: 34 opleidingen

Masteropleiding (3) Masteropleiding

HBO Bachelor (1) Schoevers is door het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap officieel bevoegd om Bachelorgraden te verstrekken. Onze HBO Bacheloropleidingen zijn officieel geaccrediteerd door de Nederlands-Vlaamse Accreditatieorganisatie (NVAO) en voldoen dan ook aan hele strenge eisen. Je doorloopt een uitgebreid aanbod aan modules en schrijft een afstudeerscriptie, waarmee je de internationale Bachelorgraad behaalt.

HBO Associate degree (1) De HBO Associate degree is een wettelijk erkende opleiding op HBO-niveau en duurt 2 jaar. Deze opleidingen zijn officieel geaccrediteerd door de Nederlands-Vlaamse Accreditatieorganisatie (NVAO) en voldoen dan ook aan hele strenge eisen. Je behaalt het officiële getuigschrift Associate degree zoals vastgelegd in de Wet op het Hoger onderwijs en wetenschappelijk onderzoek (WHW). Heb je je Associate degree behaald, dan kun je van daaruit soepel doorstomen in een HBO Bacheloropleiding.

HBO-programma (13) Dit zijn korte programma's op HBO-niveau. Het verschil met een HBO Bacheloropleiding is dat je alleen modules volgt die gekoppeld zijn aan een specifiek onderwerp. Je bent dus veel sneller klaar.

MHBO-opleiding (4) Deze opleidingen zijn opgebouwd uit modules op MBO- en HBO-niveau. Ze vormen daarmee de perfecte overgang of opstap van MBO naar HBO.

MBO-programma (6) Dit zijn korte programma’s waarmee je in korte tijd de basis van het secretaressevak onder de knie krijgt. Als je wilt, kun je daarna – mogelijk met vrijstelling – doorstromen naar een volledige erkende MBO-opleiding.

Meest bekeken Opleidingen Managementsupport

Alle deeltijdopleidingen in één overzicht

Wil jij op je gemak al onze opleidingen bekijken? Vraag dan hier onze studiegids aan. Je kunt kiezen voor een studiegids van onze deeltijdopleidingen.

Wij helpen je graag met een persoonlijk opleidingsadvies!

Telefonisch zijn wij bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 uur tot 18:00 uur. Je kunt ons ook een bericht sturen via Whatsapp, van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 18:00 uur.

 ​     035 - 7 506 140
      06 - 10 454 608
      Stuur ons een bericht

Als managementsupporter ben jij de rechterhand van een manager of het management. Met jouw scherpe blik, proactieve houding en planning-skills neem je heel wat werk uit handen. Ben je op zoek naar een opleiding of cursus managementsupport op HBO- of MBO-niveau? Bij Schoevers vind je allerlei managementsupportopleidingen. Of je nu een carrièreswitch wilt maken of gewoon nóg beter wilt worden in je werk. Bekijk snel het aanbod bij Schoevers en schrijf je in voor een van onze opleidingen managementsupport!

Wat leer je bij de opleidingen managementsupport?

In onze MBO- en HBO-opleidingen managementsupport bereiden we je voor op een baan als managementsupporter. Je leert welke taken er komen kijken in dit vak en hoe je die zo goed mogelijk uitvoert. Hierbij besteden we uiteraard aandacht een de moderne tools, apps en manieren van werken. Daarnaast leer je ook om jezelf effectief en klantgericht te presenteren. Het managementsupportvak is heel breed. Daarom vind je bij Schoevers ook veel verschillende gerichte opleidingen en trainingen.

Beroepsopleiding waarmee je klaar bent voor het vak

Ga je net beginnen in het vak, of werk je hier al langer in maar heb je nog geen diploma? Volg dan een beroepsopleiding, zoals ManagementsupportMBO Vakopleiding Management Assistant of HBO Managementsupport.

Ben je op zoek naar een officieel erkende opleiding? Bij Schoevers vind je erkende opleidingen managementsupport op MBO- en HBO-niveau. Bijvoorbeeld de opleiding MBO Management Assistant Niveau 4. Hiermee haal jij in 2 jaar tijd een erkend diploma.

Wil je een volledige NVAO-geaccrediteerde HBO Bacheloropleiding volgen? Ook dat kan bij Schoevers. Volg de HBO Bachelor Management specialisatie Managementsupport.

Wil je een Masterdiploma halen? Ga dan voor een MBA in de MBA voor Executive Support!

Praktische leergang

Werk je al langer als supportprofessional en wil je je nu verder ontwikkelen in het vak? Volg dan een leergang. Bijvoorbeeld een van onze Next Supportmanagement-opleidingen waarin je je verdiept in de nieuwe ontwikkelingen binnen ons vakgebied, zoals3 Next Supportmanagement of Next Supportmanagement en Projecten.

Daarnaast bieden we nog een aantal andere praktische leergangen, zoals het deelprogramma HBO Managementsupport. Met dit deelprogramma krijg je bovendien vrijstellingen in onze erkende HBO Bachelor-opleidingen!

Jezelf specialiseren?

Wil jij je specialiseren in een bepaald onderdeel van het managementsupport-vakgebied? Ook dat kan. Bijvoorbeeld met een specialisatie Virtual Assistant (VA) of HBO Hospitality voor Supportprofessionals.
Benieuwd welke opleidingen je nog meer kunt volgen? Bekijk snel ons gehele aanbod om de opleiding te vinden die past bij wat jij wilt leren.

Voltijd- of deeltijdopleiding managementsupport

Bij Schoevers vind je zowel opleidingen in deeltijd als in voltijd. In de deeltijdvariant kies je of je de lessen klassikaal (een dag of avond per week) of via e-learning volgt. Deze variant is het meest geschikt voor mensen die al werken en hun opleiding ernaast willen doen. Je kunt een opleiding doen naast je baan als managementsupporter om hier nóg beter in te worden, of als je nu nog iets heel anders doet. Bij sommige opleidingen loop je ook stage. Bij elke opleiding staat beschreven of je stage loopt of niet.

Ben jij net of enkele jaren van de middelbare school en wil je nu een opleiding bij Schoevers volgen? Kies dan voor een voltijdopleiding om managementsupporter te worden. Bekijk al onze voltijdopleidingen op HBO-niveau hier.

Word er een van Schoevers

Schoevers is meer dan een opleiding: Schoevers is een mentaliteit. Bij Schoevers leer je aanpakken op hoog niveau. En werkgevers weten dat. Als jij er een van Schoevers bent, heb je direct een streepje voor bij sollicitaties en salarisonderhandelingen.

De voordelen van Schoevers:

  • Al meer dan 100 jaar een bewezen succesvolle aanpak
  • De beste docenten uit de praktijk
  • Uitstekende locaties door heel Nederland
  • Officieel erkende opleidingen
  • De mogelijkheid tot kort en intensief studeren
  • Al tijdens je studie een interessante baan
  • Baangarantie
Ontwikkel je tot onmisbare supportprofessional en schrijf je in voor een opleiding tot managementsupporter. Heb je nog vragen? Bel ons op 035 - 7 506 140 of stel ze online. Onze opleidingsadviseurs vertellen je graag meer.