Menu

Trainingen

Trainingen

Trainingen: 63 opleidingen in Den Haag

Filters

Filter

HBO-Opleiding (4) Dit zijn korte opleidingen op HBO-niveau. Het verschil met een HBO Bacheloropleiding is dat je alleen modules volgt die gekoppeld zijn aan een specifiek onderwerp. Je bent dus veel sneller klaar.

MHBO (3) Deze opleidingen zijn opgebouwd uit modules op MBO- en HBO-niveau. Ze vormen daarmee de perfecte overgang of opstap van MBO naar HBO.

MBO-Opleiding (6) Dit zijn korte programma’s waarmee je in korte tijd de basis van het secretaressevak onder de knie krijgt. Als je wilt, kun je daarna – mogelijk met vrijstelling – doorstromen naar een volledige erkende MBO-opleiding.

Training (49) Tijdens een training werk je heel gericht aan één of meer specifieke vaardigheden. Alles wat je leert, kun je direct toepassen in je eigen praktijk.

HBO Bachelor (1) Schoevers is door het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap officieel bevoegd om Bachelorgraden te verstrekken. Onze HBO Bacheloropleidingen zijn officieel geaccrediteerd door de Nederlands-Vlaamse Accreditatieorganisatie (NVAO) en voldoen dan ook aan hele strenge eisen. Je doorloopt een uitgebreid aanbod aan modules en schrijft een afstudeerscriptie, waarmee je de internationale Bachelorgraad behaalt.