Menu

Digitale brochure aanvragen

  • Direct in uw mailbox
  • Alle informatie overzichtelijk in één document
  • Eenvoudig te delen of te printen

HBO-opleidingen

HBO-opleidingen

Ben je als supportprofessional op zoek naar een HBO-opleiding in deeltijd? Dan ben je bij Schoevers aan het juiste adres. Hier vind je verschillende soorten HBO-opleidingen: van erkende...

Lees meer

Ben je als supportprofessional op zoek naar een HBO-opleiding in deeltijd? Dan ben je bij Schoevers aan het juiste adres. Hier vind je verschillende soorten HBO-opleidingen: van erkende...

Lees meer

Ben je als supportprofessional op zoek naar een HBO-opleiding in deeltijd? Dan ben je bij Schoevers aan het juiste adres. Hier vind je verschillende soorten HBO-opleidingen: van erkende...

Lees meer

HBO-opleidingen: 104 opleidingen in Zwolle

Filters

Filter

HBO-Opleiding (29) Dit zijn korte opleidingen op HBO-niveau. Het verschil met een HBO Bacheloropleiding is dat je alleen modules volgt die gekoppeld zijn aan een specifiek onderwerp. Je bent dus veel sneller klaar.

MBO-Opleiding (7) Dit zijn korte programma’s waarmee je in korte tijd de basis van het secretaressevak onder de knie krijgt. Als je wilt, kun je daarna – mogelijk met vrijstelling – doorstromen naar een volledige erkende MBO-opleiding.

Training (60) Tijdens een training werk je heel gericht aan één of meer specifieke vaardigheden. Alles wat je leert, kun je direct toepassen in je eigen praktijk.

HBO Bachelor (3) Schoevers is door het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap officieel bevoegd om Bachelorgraden te verstrekken. Onze HBO Bacheloropleidingen zijn officieel geaccrediteerd door de Nederlands-Vlaamse Accreditatieorganisatie (NVAO) en voldoen dan ook aan hele strenge eisen. Je doorloopt een uitgebreid aanbod aan modules en schrijft een afstudeerscriptie, waarmee je de internationale Bachelorgraad behaalt.

HBO Associate degree (1) De HBO Associate degree is een wettelijk erkende opleiding op HBO-niveau en duurt 2 jaar. Deze opleidingen zijn officieel geaccrediteerd door de Nederlands-Vlaamse Accreditatieorganisatie (NVAO) en voldoen dan ook aan hele strenge eisen. Je behaalt het officiële getuigschrift Associate degree zoals vastgelegd in de Wet op het Hoger onderwijs en wetenschappelijk onderzoek (WHW). Heb je je Associate degree behaald, dan kun je van daaruit soepel doorstomen in een HBO Bacheloropleiding.

NVAO-geaccrediteerd
24 maanden HBO Associate degree NVAO-geaccrediteerd

Meest bekeken HBO-opleidingen

Alle deeltijdopleidingen in één overzicht

Wil jij op je gemak al onze opleidingen bekijken? Vraag dan hier onze studiegids aan. Je kunt kiezen voor een studiegids van onze deeltijdopleidingen.

Wij helpen je graag met een persoonlijk opleidingsadvies!

Telefonisch zijn wij bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 uur tot 18:00 uur. Je kunt ons ook een bericht sturen via Whatsapp, van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 18:00 uur.

 ​     035 - 7 506 140
      06 - 10 454 608
      Stuur ons een bericht

Ben je als supportprofessional op zoek naar een HBO-opleiding in deeltijd? Dan ben je bij Schoevers aan het juiste adres. Hier vind je verschillende soorten HBO-opleidingen: van erkende HBO Bachelors tot korte deelprogramma's tot opleidingen waarin je hele specifieke vaardigheden leert, zoals HRM of skills voor teamleiders. Bekijk snel het hele aanbod HBO-opleidingen en schrijf je in!

Waarom een HBO-deeltijdopleiding volgen?

Het werk van supportprofessionals wordt steeds complexer. Je krijgt meer verantwoordelijkheden, meer invloed en meer vrijheid om je taken naar eigen inzicht uit te voeren. Daarom hebben steeds meer bedrijven behoefte aan managementondersteuners die HBO-werk- en -denkniveau hebben.

Met een HBO-opleiding ontwikkel je tot een deskundige, zelfverzekerde supportprofessional. Je kunt zelfstandig aan de slag als bijvoorbeeld officemanager of (directie)secretaresse. En met een HBO-diploma van Schoevers laat je je (toekomstige) werkgever in één oogopslag zien wat je waard bent. Zo weten organisaties direct wat ze aan je hebben en onderscheid je jezelf op de arbeidsmarkt. Bij Schoevers heb je keuze uit veel verschillende HBO-opleidingen in deeltijd.

Een erkende HBO Bachelor of Associate degree in deeltijd volgen

Wil je een NVAO-erkend HBO Bachelordiploma halen? Volg dan de HBO Bachelor Executive Officemanagement. Deze opleiding is bedoeld voor ambitieuze supportprofessionals die zich willen ontwikkelen tot topdirectiesecretaresse, managementassistent of executive officemanager. In 4 jaar tijd leer je alles wat je moet weten in het werkveld. Na afloop krijg je een HBO Bachelordiploma van Schoevers, dat veel deuren voor je zal openen.

Wil jij wel een erkend diploma halen, maar vind je een volledige HBO Bachelor nog een brug te ver? Volg dan de HBO Associate Degree Officemanagement. De Associate degree bestaat uit fase 1 en 2 van de HBO Bachelor (die ook nog fase 3 en 4 heeft). Je kiest voor een HBO Associate degree als je praktisch ingesteld bent en graag in korte tijd een landelijk erkende opleiding op HBO-niveau wilt afronden. Hierin leer je in 2 jaar tijd alles over support, organisatiegedrag en zakelijke communicatie. Na je opleiding kun je er ook nog voor kiezen om door te gaan voor de volledige Bachelor.

Kortere HBO-opleiding in deeltijd volgen

Daarnaast hebben we kortere opleidingen in deeltijd op HBO-niveau. Deze opleidingen duren tussen de 3 maanden en de 2 jaar. Je ontwikkelt jezelf op hoog niveau met erkende modules. Als je daarna nog een landelijk erkende HBO Associate degree of HBO Bachelor wilt halen, kun je vaak gebruikmaken van vrijstellingen.

Een voorbeeld van zo'n korte opleiding is HBO Managementsupport. Hierin leer je in 1 jaar tijd essentiële aspecten uit het supportvak. De opleiding bevat verschillende vakken uit de HBO Bachelor. Wil je graag een opleiding waarbij ook veel focus ligt op events managen? Dan is de 1-jarige opleiding Office- en Eventmanagement misschien wat voor jou.

Liever een nog kortere opleiding volgen, bijvoorbeeld van 3 maanden of een halfjaar? Ook die vind je bij Schoevers. Kijk snel bij het aanbod en selecteer in het keuzemenu hoelang je opleiding mag duren.

Secretary Next: voor de supportprofessional die verder kijkt

Als managementondersteuner blijf je jezelf altijd verder ontwikkelen. Speciaal voor ervaren managementondersteuners die een extra stap willen zetten, bieden we de Secretary Next-opleidingen aan. Hierin doe je diepere inhoudelijke kennis op en leer je vaardigheden voor gevorderden. Onderdeel hiervan zijn de opleidingen Next Supportmanagement, die zijn gericht op de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt. Ideaal voor managementondersteuners die op de hoogte willen blijven en willen meegroeien met wat de werkzaamheden in de 21e eeuw van hen vragen. Je kunt de algemene opleiding Secretary Next of Next Supportmanagement volgen, maar we hebben ook kortere opleidingen gericht op waar jij je in wilt verdiepen, bijvoorbeeld Secretary Next: Persoonlijke Invloed en Effectiviteit of Secretary Next: Virtual Support Professional.

Word er een van Schoevers

Schoevers is meer dan een opleiding: Schoevers is een mentaliteit. Bij Schoevers leer je aanpakken op hoog niveau. En werkgevers weten dat. Als jij er een van Schoevers bent, heb je direct een streepje voor bij sollicitaties en salarisonderhandelingen. 

De voordelen van Schoevers:

  • Al meer dan 100 jaar een bewezen succesvolle aanpak
  • De beste docenten uit de praktijk
  • Uitstekende locaties door heel Nederland
  • Officieel erkende opleidingen
  • De mogelijkheid tot kort en intensief studeren
  • Al tijdens je studie een interessante baan
  • Baangarantie

Ontwikkel je tot onmisbare supportprofessional en schrijf je in voor een HBO-opleiding bij Schoevers. Heb je nog vragen? Bel ons op 035 - 7 506 140 of stel ze online.