Menu

Co-management

Manage mee met je manager

Vorm

Deeltijd

Opleidingsniveau

Training

Duur

Eerstvolgende startdatum

28-09-2021

Kostenoverzicht

Aanvragen

Vorm

Deeltijd

Opleidingsniveau

Training

Duur

Eerstvolgende startdatum

28-09-2021

Kostenoverzicht

Aanvragen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Na geruime tijd ervaring opgedaan te hebben als managementassistent ben je toe aan de volgende stap in je carrière: je wilt co-manager worden. Met de training Co-management zet je de eerste stappen richting het realiseren van dit doel. Zo leer je meedenken en -beslissen op strategisch niveau. Je ontdekt wat de machtsposities zijn binnen jouw organisatie en hoe je daarmee kunt omgaan. Door te luisteren, signaleren en anticiperen ontdek je al doende hoe je een sparringpartner kunt zijn voor jouw manager.

Je resultaat

Na afloop van deze training heb je je eerste ervaring opgedaan met het co-management. Je hebt je kennis over je organisatie, de werknemers en de thema's die er spelen vergroot en kunt op strategisch niveau meedenken met je manager.

Aanpak

De training Co-management vormt een van de 4 trainingen uit het programma Allround Co-manager. Samen vormen deze 4 trainingen een goede basis voor de co-manager in wording.

Tijdens de training Co-management doe je nieuwe kennis en vaardigheden op die je helpen bij je ontwikkeling tot sparringpartner voor het management. De training kent een zeer praktijkgerichte aanpak en wordt verzorgd door ervaren vakdocenten.

Klassikaal of virtual classroom

Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Onze leslocaties zijn gevestigd door heel Nederland. Geef je de voorkeur aan lessen op vaste tijden, met een docent én digitaal? Dan biedt virtual classroom je de uitkomst. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

Doelgroep

Je bent een ervaren managementassistent en je wilt je verder ontwikkelen tot co-manager.

Programma
Programma
Programma
Programma
Programma

Programma

Tijdens dit programma komen de volgende onderwerpen uitgebreid aan de orde:

  • (Mee)beslissen en adviseren
  • Taken van de manager overnemen
  • Kantoorpolitiek
  • Meedenken op strategisch niveau
  • Sparringpartner zijn

Officieel certificaat

Je ontvangt na afronding van deze training het certificaat ‘Co-management’ van Schoevers.

Planning
Planning
Planning
Planning
Planning

Opzet van de training

Deze training bestaat uit 2 dagen van 09.30 uur tot 16.30 uur.

Investering
Investering
Investering
Investering
Investering

Kosten dag variant, bij betaling in 1 termijn

Lesgeld
€ 995,-
Studiemateriaal
€ 80,-
Arrangementen (Food & Beverage)
€ 50,-
Locatiekosten
€ 59,-
Totaalprijs (exclusief BTW)
€ 1.184,-
Wil jij een kostenoverzicht in jouw mailbox ontvangen?
Kostenoverzicht aanvragen
Locatie- en arrangementskosten 
Schoevers regelt voor jou een arrangement dat bestaat uit onbeperkt koffie, thee en ijswater. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,- (excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Staat er een verwijzing naar locatie- en arrangementskosten? Dan brengen wij naast arrangementskosten ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- per avond (excl. btw). 

Reprorechten en hand-outs 
Voor opleidingen van onze businesspartners worden kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening gebracht. Het betreft hier een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw). 

Btw 
Kies je voor wettelijk erkend onderwijs, MBO-niveau 3 of 4, HBO Associate degree of HBO Bachelor dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn in beginsel belast met 21% btw. Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag boven op de exclusief-btw-prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaal je de opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 9% btw. Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen. 
Ervaringen
Ervaringen
Ervaringen
Ervaringen
Ervaringen

Co-management

Manage mee met je manager

Vorm

Deeltijd

Opleidingsniveau

Training

Duur

Eerstvolgende startdatum

28-09-2021

Kostenoverzicht

Aanvragen

Alle deeltijdopleidingen in één overzicht

Wil jij op je gemak al onze opleidingen bekijken? Vraag dan hier onze studiegids aan. Je kunt kiezen voor een studiegids van onze deeltijdopleidingen.

Wij helpen je graag met een persoonlijk opleidingsadvies!

Telefonisch zijn wij bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 uur tot 18:00 uur. Je kunt ons ook een bericht sturen via Whatsapp, van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 18:00 uur.

 ​     035 - 7 506 140
      06 - 10 454 608
      Stuur ons een bericht