Energieke directieassistent voor innovatieve organisatie in Amsterdam (40 uur)

Vacaturecode: 4448

Plaats: Amsterdam

Heb je een energieke persoonlijkheid, goede kennis van de Engelse taal en werk je bij een innovatieve organisatie?

Functie

In deze rol ben je het visitekaartje van de organisatie, je ontvangt bezoekers op een nette wijze en neemt samen met een collega binnenkomende telefoongesprekken aan. Je bent verantwoordelijk voor een stukje hr administratie, denk hierbij aan ziekteverzuim en het verwerken van vakantiedagen. Je ondersteunt de directeur in de breedste zin van het woord: het beheren van zijn agenda, het boeken van reizen en het eerste contact voor klanten en relaties en mogelijk ook e-mailbeheer. Bij vergaderingen stel je een actiepunten/besluitenlijst op en zorg je voor de opvolging van deadlines. Je zorgt dat dossiers up-to-date blijven en ondersteunt bij evenementen. Kortom een veelzijdige baan waarin je jezelf verder kan ontwikkelen.

Profiel kandidaat

Je bent enthousiast, flexibel en kunt in je werk goed overzicht bewaren. Je steekt graag de handen uit de mouwen en ziet werk liggen. Je hebt een open persoonlijkheid en bent een prettige collega. Kernwoorden voor jou zijn: loyaliteit, nauwkeurigheid en gastvrij.

Aanbieding

  • Een afwisselende baan binnen een gezellig en gedreven team;
  • Een uitstekend salaris, maximaal € 3.300,- bruto per maand o.b.v. een 40-urige werkweek;
  • 24 vakantiedagen op jaarbasis.

Vereisten

  • Je hebt een afgeronde secretariële opleiding, bij voorkeur Schoevers;
  • Je hebt minimaal 1 jaar relevante werkervaring;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en goede beheersing van de Engelse taal;
  • Je hebt goede kennis van het MS Officepakket.

Organisatie

Bij de organisatie werken ongeveer 60 medewerkers en de sfeer is laagdrempelig en informeel. Binnen de organisatie werken hoog opgeleide mensen en er zijn regelmatig leuke uitjes en vrijdagmiddagborrels.

Sollicitatie

Spreekt deze functie je aan, dan nodigen wij je uit te reageren. Wij ontvangen graag jouw motivatiebrief met daarbij je curriculum vitae (inclusief foto) in Word-format via het sollicitatieformulier. Is deze vacature niets voor jou, maar wel voor een vriend? Deel deze vacature.

Informatie

Indien je geïnteresseerd bent in deze positie, nodigen wij je uit te reageren. Wij ontvangen graag jouw motivatiebrief met daarbij je curriculum vitae in Word-format via het sollicitatieformulier.

Trefwoorden: Personal assistant, Schoevers, secretaresse, managementassistent, directiesecretaresse, officemanager.

Solliciteren