Managementassistent ter ondersteuning van CFO voor informele en internationale organisatie in Amsterdam (32-40 uur)

Vacaturecode: 4432

Plaats: Amsterdam

Werk je graag binnen een informele organisatie, spreek je zeer goed Engels en zit ontzorgen in jouw bloed?

Functie

In de functie van managementassistent ondersteun je de financieel directeur en verricht je ook diverse werkzaamheden voor andere afdelingen. Het is dan ook belangrijk dat je cijfermatig inzicht hebt. Presentaties maken en bewaken, het bewaken van deadlines, agendabeheer en reizen boeken behoren tot je takenpakket. Je bent het aanspreekpunt van de afdeling, daarnaast verricht je diverse administratieve taken en waar nodig ondersteun je bij vergaderingen en stel je notulen op.

Profiel kandidaat

Je bent een teamplayer, communicatief vaardig en sociaal. Je wilt graag het beste uit jezelf naar boven halen. Je kunt goed overzicht bewaren en bent goed in de Engelse taal. Je bent servicegericht en proactief.

Aanbieding

  • Een afwisselende baan binnen een gezellig en gedreven team;
  • Een uitstekend salaris, maximaal € 3.300,- bruto per maand o.b.v. een 40-urige werkweek;
  • 28 vakantiedagen op jaarbasis.

Vereisten

  • Je hebt een afgeronde secretariële opleiding, bij voorkeur Schoevers;
  • Je hebt affiniteit met finance;
  • Je hebt minimaal 2 jaar relevante werkervaring;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en zeer goede beheersing van de Engelse taal;
  • Je hebt goede kennis van het MS Officepakket.

Organisatie

Op het kantoor in Amsterdam werkt een team van ongeveer 15 personen. De sfeer is informeel en regelmatig zijn er leuke borrels, uitjes en op vrijdag is de lunch op kosten van de werkgever. Mensen binnen de organisatie zijn representatief gekleed en er werken hoog opgeleide mensen.

Sollicitatie

Spreekt deze functie je aan, dan nodigen wij je uit te reageren. Wij ontvangen graag jouw motivatiebrief met daarbij je curriculum vitae (inclusief foto) in Word-format via het sollicitatieformulier. Is deze vacature niets voor jou, maar wel voor een vriend? Deel deze vacature.

Informatie

Indien je geïnteresseerd bent in deze positie, nodigen wij je uit te reageren. Wij ontvangen graag jouw motivatiebrief met daarbij je curriculum vitae in Word-format via het sollicitatieformulier.

Trefwoorden: Personal assistant, Schoevers, secretaresse, managementassistent

Solliciteren