Proactieve en meedenkende directiesecretaresse met veel organisatorische taken (32 uur)

Vacaturecode: 4428

Plaats: 's-Gravenhage

Ben jij organisatorisch sterk, denk jij altijd dat stapje vooruit en vind je heerlijk om te werken in een klein en hecht team?

Functie

In deze veelzijdige functie bekleed je een dubbele rol. Aan de ene kant ben je als directiesecretaresse verantwoordelijk voor het één op één ondersteunen van een (vrouwelijke) directeur. Hierbij kun je denken aan de volgende werkzaamheden: complex agendabeheer, het plannen en voorbereiden van afspraken, het afhandelen van de telefoon en e-mail en het organiseren en notuleren van diverse vergaderingen (onder andere bestuursvergaderingen en ledenraadsvergaderingen). Daarnaast ondersteun je de projectleider bij het van A tot Z organiseren van meerdere evenementen per jaar. Dit kunnen zowel grote als kleine evenementen zijn, waarbij je je bezighoudt met locaties, gastenlijsten, offertes , planningen, draaiboeken, uitnodigingen, naamkaartjes, sprekers, programma's en alles wat er nog meer bij komt kijken. Er wordt van je verwacht dat je mee- en vooruit denkt. Naarmate je langer bij de organisatie werkt, kan je steeds meer taken naar je toe trekken. Dit maakt de functie uitdagend en afwisselend.

Profiel kandidaat

De ideale kandidaat voor deze vacature is zelfstandig, proactief, initiatiefrijk en is organisatorisch sterk. Je ziet werk liggen, je denkt vooruit en je bent oplossingsgericht. Je hebt gevoel voor verhoudingen, je bent discreet en je kan uitstekend plannen. Verder is het van belang dat je sociaal bent, altijd een stapje extra zet en betrokken bent bij je collega's en bij de organisatie.

Aanbieding

  • Een tijdelijk contract met op termijn uitzicht op een vast dienstverband;
  • Een marktconform salaris, afhankelijk van je opleiding en werkervaring, van € 2.454,- tot € 3.495 bruto per maand o.b.v. 36 uur;
  • Op het moment dat je in dienst treedt bij de opdrachtgever ontvang je prima secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een eindejaarsuitkering van 8% en een loopbaanbudget. 

Vereisten

  • Je beschikt over hbo werk- en denkniveau, aangevuld met een secretariële opleiding (bij voorkeur Schoevers);
  • Je hebt ongeveer 5 tot 10 jaar ervaring in een soortgelijke functie binnen een kleine organisatie;
  • Je beschikt over een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Je bent 32 uur per week beschikbaar (vrijdag vrij), 28 uur is bespreekbaar;
  • Je bent bovengemiddeld handig met het MS Officepakket, kennis van Photoshop is een pré, maar zeker geen vereiste.

Organisatie

Een kleine non-profit organisatie gevestigd in een prachtig pand in Den Haag. In totaal werken hier 8 medewerkers en er heerst onderling een informele sfeer. 

Sollicitatie

Spreekt deze functie je aan, dan nodigen wij je uit te reageren. Wij ontvangen graag jouw motivatiebrief met daarbij je curriculum vitae (inclusief foto) in Word-format via het sollicitatieformulier. Is deze vacature niets voor jou, maar wel voor een vriend? Deel deze vacature.

Informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Schoevers Baanbemiddeling via telefoonnummer 035-750 61 45.

Trefwoorden: secretaresse, management assistent, officemanager, directiesecretaresse, PA, office assistant

Solliciteren