Junior officemanager voor een internationale en informele organisatie (40 uur)

Vacaturecode: 4416

Plaats: Amsterdam

Ben je op zoek naar een functie als officemanager binnen een informele, gedreven en internationale organisatie in Amsterdam? Lees dan snel verder. 

Functie

In deze functie werk je samen met een collega officemanager en jullie vervullen een allround takenpakket. Je bent in deze rol echt het visitekaartje van de organisatie. Veel voorkomende werkzaamheden zijn gasten ontvangen, telefoonbehandeling, correspondentie, conference calls plannen, kantoorartikelen bestellen, declaraties verwerken, archiveren, en reizen boeken. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de uitstraling van het pand en het beheren en klaarzetten van vergaderruimtes, Ook diverse facilitaire taken trek je naar je toe. 

Profiel kandidaat

Je bent klantgericht, flexibel en communicatief zeer vaardig. Ook be je representatief, professioneel en samenwerkend sterk. Kwaliteit heb je hoog in het vaandel staan en je gaat secuur en doelgericht te werk.

Aanbieding

  • Een uitdagende en afwisselende functie binnen een internationale organisatie;
  • Een inspirerende werkplek;
  • Een gedreven en sociale werkomgeving;
  • Een marktconform salaris, afhankelijk van opleiding en werkervaring, maximaal € 2.400,- o.b.v. 40 uur.

Vereisten

  • Maximaal 3 jaar werkervaring in soortgelijke functie;
  • Je beschikt over hbo werk- en denkniveau;
  • Een afgeronde relevante opleiding;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk;
  • Uitstekende kennis van het MS Officepakket.

Organisatie

Een internationale en dynamische organisatie. De cultuur binnen het bedrijf is informeel en sociaal. Er wordt hard gewerkt met ruimte en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling.

Sollicitatie

Indien je geïnteresseerd bent in deze positie, nodigen wij je uit te reageren. Wij ontvangen graag jouw motivatiebrief met daarbij je curriculum vitae en foto in Word-format via het sollicitatieformulier.

Informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Schoevers Baanbemiddeling via telefoonnummer 035-750 61 45.

Trefwoorden: secretaresse, officemanager, office assistant, facilitair, facility, directiesecretaresse, managementassistent.

Solliciteren