Representatieve en pittige secretaresse voor kleine vastgoed organisatie (32-40 uur)

Vacaturecode: 4325

Plaats: Amsterdam

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een communicatief sterke en dienstverlenende secretaresse ter ondersteuning van de makelaars. 

Functie

Ter versterking van het team zijn wij op zoek naar een enthousiaste secretaresse die zich bezig gaat houden met de gehele ondersteuning van de makelaars. Hierbij kun je denken aan het beheren van de agenda's, het opstellen van koop- en huurovereenkomsten, het verzorgen van de correspondentie, het beantwoorden van de telefoon en het opmaken van PowerPoint presentaties. Daarnaast behoren ook het ontvangen van gasten, het regelen van lunches en het opzetten van mailingen en het boeken van reizen tot jouw takenpakket. Hoe meer werkzaamheden je naar je toetrekt, hoe meer je kan oppakken.Profiel kandidaat

Voor deze functie is het van belang dat je een representatief voorkomen hebt, je bent communicatief sterk en beschikt over een proactieve werkhouding. Verder ben je leergierig, mondig, klantvriendelijk, collegiaal en spontaan.

Aanbieding

  • Wij bieden jou een afwisselende functie binnen een succesvol kantoor met een prettige sfeer;
  • Een marktconform salaris, afhankelijk van jouw opleiding en werkervaring met een maximum van  € 3.000,- bruto per maand op basis van een 40-urige werkweek;
  • Een tijdelijk contract met uitzicht op een vast dienstverband. 

Vereisten

  • Je bent in het bezit van een afgeronde secretariële opleiding op mbo+ of hbo niveau;
  • Je hebt ongeveer 4 jaar ervaring in de zakelijke dienstverlening;
  • Je bent 32-40 uur per week beschikbaar;
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
  • Je hebt een uitstekende kennis van het Microsoft Office pakket. 

Organisatie

Een kleine vastgoedorganisatie in Amsterdam met een professionele uitstraling. Er is veel ruimte voor de ontwikkeling van medewerkers en er heerst een informele sfeer op kantoor. Er worden regelmatig gezellige borrels georganiseerd.

Sollicitatie

Spreekt deze functie je aan, dan nodigen wij je uit te reageren. Wij ontvangen graag jouw motivatiebrief met daarbij je curriculum vitae (inclusief foto) in Word-format via het sollicitatieformulier. Is deze vacature niets voor jou, maar wel voor een vriend? Deel deze vacature.

Informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Schoevers Baanbemiddeling via telefoonnummer 035 - 750 61 45.

Trefwoorden: junior, commercieel assistent, secretaresse, commercieel medewerker binnendienst, office assistent.

Solliciteren