Professionele en proactieve junior officemanager voor groeiende organisatie (40 uur)

Vacaturecode: 4378

Plaats: Amersfoort

Ben jij een spin in het web die graag mee- en vooruit denkt en vind je het leuk om het gehele kantoor te "ontzorgen"?

Functie

In deze functie bekleed je een breed takenpakket, waaronder het beheren van complexe agenda's, het voorbereiden en notuleren van MT vergaderingen, het beheren van de kantoorvoorraad, het aannemen van de telefoon en het oppakken van signalen in de organisatie en dit met de managers bespreekbaar maken. Daarnaast zal je je bezig houden met het voeren van de commerciële administratie, zoals het opstellen van offertes, het beheren van de website, het verzorgen van de financiële administratie en de uitvoering van marketingactiviteiten (mailingen, nieuwsbrieven etc.). Je kunt steeds meer taken naar je toetrekken. Het takenpakket staat nog niet vast, maar mag je zelf vormgeven.

Profiel kandidaat

Je bent een accurate en proactieve junior managementondersteuner. Verder pak je snel nieuwe taken op, je bent dienstverlenend, discreet en kun je goed zelfstandig werken. Je vindt het geen probleem om af en toe alleen op kantoor te werken. Ook is het van belang dat je stressbestendig en organisatorisch sterk bent.

Aanbieding

  • Een uitdagende en zelfstandige functie waarin je jezelf verder kan ontwikkelen;
  • Een salaris afhankelijk van je opleiding en werkervaring met een maximum van € 2.400,- bruto per maand o.b.v. 40 uur, op termijn is er ruimte om verder te groeien in het salaris. Er is prima secundaire arbeidsvoorwaarden.

Vereisten

  • Je bent in het bezit van een hbo officemanagement opleiding;
  • Je hebt 0 tot 1 jaar stage- of werkervaring als officemanager/management assistente binnen een MKB organisatie;
  • Je beschikt over een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Je hebt een uitstekende kennis van het MS Office pakket. SharePoint, Twinfield en Apple is een pre.

Organisatie

Onze opdrachtgever is een kleine, maar groeiende adviesorganisatie in Amersfoort. Intern is de sfeer informeel en er wordt hard gewerkt. 

Sollicitatie

Spreekt deze functie je aan, dan nodigen we je uit te reageren. Wij ontvangen graag jouw motivatiebrief met daarbij je curriculum vitae (inclusief foto) in een Word-format via het sollicitatieformulier. Is deze vacature niets voor jou, maar wel voor een vriend? Deel deze vacature.

Informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Schoevers Baanbemiddeling via telefoonnummer 035-7506145.

Trefwoorden: secretaresse, office assistant, officemanager, managementassistent

Solliciteren