Blog Secretaresse van het Jaar: Tijd voor een update!

Op Maandag, 19 November, 2018, 11:31

Inmiddels is het alweer 7 maanden geleden dat ik de finale van de Secretaresse van het Jaar-verkiezing heb gewonnen! Wat een rollercoaster ride is het tot nu toe geweest, echt heel erg leuk!
Lees meer
Thema's: Secretary Next

Blog van VA Hinke: Stille kracht, laat je horen!

Op Woensdag, 25 Juli, 2018, 08:51

We noemen onszelf de stille kracht binnen een organisatie. In een handomdraai weten we van alles te regelen en te organiseren. Vaak zonder dat iemand er erg in heeft. Dit is een fantastische eigenschap. Alleen wordt het tijd dat we meer geluid maken! Als we binnen ons vak op zoek gaan naar een nieuwe baan, solliciteren we vaak met tientallen, zo niet honderden op een vacature.

Lees meer
Thema's: Secretary Next

Blog van VA Hinke: Jaarplan. V. Done. Maar Hoe Dan?

Op Dinsdag, 12 Juni, 2018, 10:00

Hoe is het gesteld met jouw plannings- en organisatievaardigheden? Kun jij aan het eind van het jaar zeggen dat het jaarplan en de jaardoelen van jouw organisatie zijn gerealiseerd? Of heb je af en toe het gevoel dat je wordt geleefd door de waan van de dag? Want lopen er niet altijd collega's bij je binnen met vragen? Zijn er niet altijd weer die spoedklussen? Dat je aan het eind van de dag denkt: "Ik ben enorm druk geweest, heb belangrijke dingen gedaan... maar wat heb ik eigenlijk bereikt?" Of het gevoel hebt dat je iemand moet teleurstellen? Omdat het je niet gelukt is die ene taak op te pakken? 

Lees meer
Thema's: Secretary Next

Blog van VA Hinke: Trotse ‘alleskunners’, het wordt tijd om te kiezen!

Op Woensdag, 18 April, 2018, 10:10

"Als secretaresse ben ik allround!" "Ik ben van alle markten thuis!" "Ja hoor, manusje-van-alles is mijn 'tweede naam'!" Wat zijn we trots dat we zoveel kunnen. U vraagt, wij draaien. Of het nu gaat om een kop koffie halen, een managementreport samenstellen, een zakenreis boeken of een event organiseren. We draaien ons hand er niet voor om. Het lijkt een fantastisch voordeel. Maar schijn bedriegt. Secretaresses die een specialisatie kiezen hebben de toekomst.

Lees meer
Thema's: Secretary Next

Blog van VA Hinke: Van secretaresse naar ...

Op Donderdag, 15 Maart, 2018, 10:46

"Daar heb ik een secretaresse voor". Krijg jij ook kippenvel bij deze woorden? Vroeger was de secretaressefunctie een gedienstige rol. Om nog maar niet van het machtsmisbruik te spreken. Ik denk dat menig secretaresse weleens opdrachten heeft gekregen die helemaal niet tot het takenpakket horen, maar welke wel aan de secretaresse werden opgedragen. En we hebben het zelf geaccepteerd. Gelukkig is de rol van de secretaresse volop in ontwikkeling. Het is daarom tijd om onze gedienstigheid en bescheidenheid overboord te gooien: pak die nieuwe expertrol! Het liefst vandaag nog. Want dan help jij jezelf en je directeur echt verder. Nieuwsgierig welke rol bij jou past en hoe je echt vol vertrouwen deze rol pakt? En welke vaardigheden je nodig hebt? Lees dan nu verder! 

Lees meer
Thema's: Secretary Next

Blog van VA Hinke: Hoe jij jouw ideale werkgever vindt

Op Woensdag, 31 Januari, 2018, 11:58

Vorig jaar mei, na het zwangerschapsverlof van onze dochter, voelde ik dat mijn baan als directiesecretaresse niet meer bij ons uitgebreide gezin paste. Ik wilde meer vrijheid, zelf mijn tijd indelen. Het werd tijd om weer te gaan ondernemen. Dit keer als Virtual Assistant! Graag neem ik je mee in mijn wereld. Je kunt maandelijks lezen over de belevenissen van een Virtual Assistant, maar ook over de toekomst van ons vak. Want ik weet dat er heel veel kansen zijn en wij een prachtige toekomst tegemoet gaan!

Lees meer
Thema's: Secretary Next

De secretaresse van de toekomst

Op Donderdag, 1 Juni, 2017, 11:19

Op Nationale Secretaressedag liet het UWV weten dat het aantal banen in de secretariële branche de afgelopen drie jaar flink omlaag is gegaan. Mede hierdoor, en het overweldigende succes van de verkiezing ‘Secretaresse van het Jaar 2017’ afgelopen april, hebben wij het beroep van secretaresse en ons opleidingsaanbod nog eens sterk onder de loep genomen.

Lees meer
Thema's: Secretary Next

Brochure deeltijdopleidingen

Op je gemak alle deeltijdopleidingen bekijken? Vraag dan onze brochure aan.

Heb je vragen of wil je graag persoonlijk opleidingsadvies?

Neem dan contact met ons op

 ​     035-7506140
      06-10454608
     Stuur bericht