De touwtjes in handen hebben

Op Maandag, 8 Juli, 2019, 14:53

Een van de veranderingen in het takenpakket van de moderne supportprofessional is de rol die wij spelen bij het werken in projecten. We zijn van notulist uitgegroeid tot projectlid, projectassistent of zelfs projectmanager. We hebben nieuwe verantwoordelijkheden naar ons toegetrokken en zorgen voor overzicht, optimale verbinding tussen alle betrokken partijen en natuurlijk: gehaalde deadlines.

Lees meer
Thema's: Secretary Next

Blog Secretaresse van het Jaar: Tijd voor een update!

Op Maandag, 19 November, 2018, 11:31

Inmiddels is het alweer 7 maanden geleden dat ik de finale van de Secretaresse van het Jaar-verkiezing heb gewonnen! Wat een rollercoaster ride is het tot nu toe geweest, echt heel erg leuk!
Lees meer
Thema's: Secretary Next

Blog van VA Hinke: Jaarplan. V. Done. Maar Hoe Dan?

Op Dinsdag, 12 Juni, 2018, 10:00

Hoe is het gesteld met jouw plannings- en organisatievaardigheden? Kun jij aan het eind van het jaar zeggen dat het jaarplan en de jaardoelen van jouw organisatie zijn gerealiseerd? Of heb je af en toe het gevoel dat je wordt geleefd door de waan van de dag? Want lopen er niet altijd collega's bij je binnen met vragen? Zijn er niet altijd weer die spoedklussen? Dat je aan het eind van de dag denkt: "Ik ben enorm druk geweest, heb belangrijke dingen gedaan... maar wat heb ik eigenlijk bereikt?" Of het gevoel hebt dat je iemand moet teleurstellen? Omdat het je niet gelukt is die ene taak op te pakken? 

Lees meer
Thema's: Secretary Next

Blog van VA Hinke: Trotse ‘alleskunners’, het wordt tijd om te kiezen!

Op Woensdag, 18 April, 2018, 10:10

"Als secretaresse ben ik allround!" "Ik ben van alle markten thuis!" "Ja hoor, manusje-van-alles is mijn 'tweede naam'!" Wat zijn we trots dat we zoveel kunnen. U vraagt, wij draaien. Of het nu gaat om een kop koffie halen, een managementreport samenstellen, een zakenreis boeken of een event organiseren. We draaien ons hand er niet voor om. Het lijkt een fantastisch voordeel. Maar schijn bedriegt. Secretaresses die een specialisatie kiezen hebben de toekomst.

Lees meer
Thema's: Secretary Next

De secretaresse van de toekomst

Op Donderdag, 1 Juni, 2017, 11:19

Op Nationale Secretaressedag liet het UWV weten dat het aantal banen in de secretariële branche de afgelopen drie jaar flink omlaag is gegaan. Mede hierdoor, en het overweldigende succes van de verkiezing ‘Secretaresse van het Jaar 2017’ afgelopen april, hebben wij het beroep van secretaresse en ons opleidingsaanbod nog eens sterk onder de loep genomen.

Lees meer
Thema's: Secretary Next

Alle deeltijdopleidingen in één overzicht

Wil jij op je gemak al onze opleidingen bekijken? Vraag dan hier onze studiegids aan. Je kunt kiezen voor een studiegids van onze deeltijdopleidingen.

Wij helpen je graag met een persoonlijk opleidingsadvies!

Telefonisch zijn wij bereikbaar van maandag tot en met donderdag tussen 08:00 uur tot 18:00 uur en op vrijdag tot 17:00 uur. Je kunt ons ook een bericht sturen via Whatsapp, van maandag tot en met vrijdag van 10:00 tot 16:00 uur.

 ​     035 - 7 506 140
      06 - 10 454 608
      Stuur ons een bericht