Secretaresse van het Jaar 2019

Op Dinsdag, 15 Januari, 2019, 02:47

Secretaresse van het Jaar 2019
Omdat we zien dat het topic ‘verbinden’ steeds belangrijker wordt, kiezen we ervoor om ook tijdens het Secretaresse van het Jaar-event te focussen op dit onderwerp. Het thema van deze editie is dan ook: Verbinden: de kern van succes.
Lees meer
Thema's: Algemeen

De verbindende schakel

Op Dinsdag, 15 Januari, 2019, 02:45

We werken en communiceren steeds meer digitaal. Enerzijds zorgt dit ervoor dat we ons werk efficiënter kunnen doen, anderzijds dat afstanden letterlijk en figuurlijk steeds groter worden. We weten van elkaar vaak amper nog waar we mee bezig zijn. De behoefte aan overzicht en aan menselijke interactie neemt daardoor steeds verder toe. Er ontbreekt een menselijke verbindende factor, die altijd op de hoogte is van wat er in de organisatie speelt en die in staat is contacten soepel te laten verlopen.
Lees meer
Thema's: Algemeen

Wat een ervaring: de “uitblinkerslunch” met het Koningspaar

Op Maandag, 10 December, 2018, 10:17

7 december 2018 - de dag start rustig. Ik heb goed geslapen en kijk erg uit naar deze dag.
Sinds de titel heeft mijn leven toch best op zijn kop gestaan, maar ik had het voor geen goud willen missen!
De uitblinkerslunch is voor mij dan ook echt de kers op de taart.
Lees meer
Thema's: Algemeen

Verdwijnt jouw opleidingsbudget in de prullenbak?

Op Donderdag, 22 November, 2018, 10:02

Veel organisaties werken met een jaarlijks opleidingsbudget. Hieruit worden de opleidingen en trainingen van medewerkers betaald. Niet alle medewerkers zijn hiervan op de hoogte: een kwart van werkend Nederland weet niet of zijn organisatie een opleidingsbudget heeft.
Lees meer
Thema's: Algemeen

Baanbemiddeling

Op Vrijdag, 16 November, 2018, 03:29

Je kent Schoevers natuurlijk als managementsupportopleider. Maar wist je dat je bij ons ook terechtkunt voor professionele baanbemiddeling? Als jij op zoek bent naar een nieuwe uitdaging op het gebied van managementondersteuning, HR of marketingcommunicatie, dan kun je gebruikmaken van de expertise van onze baanbemiddelingsconsultants. Zij begeleiden je in jouw zoektocht en staan voor je klaar met informatie over de trends en ontwikkelingen in het vakgebied, carrièrebegeleiding en uiteraard vacatures.
Lees meer
Thema's: Algemeen

Studiefinanciering voor volwassenen

Op Vrijdag, 16 November, 2018, 03:24

Ben jij toe aan een professionele update, maar komen de opleidingskosten op dit moment niet gelegen? Dan is het goed om te weten dat je bij de overheid tegen heel gunstige voorwaarden geld kunt lenen om een opleiding te financieren. Dit heet het levenlanglerenkrediet (LLLK). Volg je bij Schoevers een HBO Bachelor- of Associate degree-opleiding, of een kort HBO-programma met modules uit deze opleidingen, dan kun je gebruikmaken van deze vorm van studiefinanciering.
Lees meer
Thema's: Algemeen

Financiële flexibiliteit met het levenlanglerenkrediet

Op Maandag, 11 Juni, 2018, 07:57

Betaal je zelf de kosten van je opleiding? Dan is het goed om te weten dat je bij de overheid tegen hele gunstige voorwaarden geld kunt lenen om een opleiding te financieren. Dit heet het levenlanglerenkrediet (LLLK). Volg je bij Schoevers een HBO Bachelor- of Associate degree-opleiding, of een kort HBO-programma met modules uit deze opleidingen, dan kun je gebruikmaken van deze vorm van studiefinanciering.

Lees meer
Thema's: Algemeen

Opleidingskosten: wie betaalt ze?

Op Maandag, 11 Juni, 2018, 07:55

Een opleiding volg je om (nog) professioneler te worden in je vak. Het is dus niet raar als een werkgever zo'n opleiding geheel of gedeeltelijk betaalt. Vaak is hiervoor in de organisatie zelfs een speciaal budget gereserveerd. Ga dus vooral eens zitten met je werkgever of manager om te bespreken wat de mogelijkheden zijn.

Lees meer
Thema's: Algemeen

Maak kennis met Angela

Op Maandag, 14 Mei, 2018, 08:34

Je hebt het vast wel eens zien staan op onze website of in een e-mail: als het je niet lukt om de perfecte opleiding te vinden, kun je contact opnemen met onze studieadviseurs. Een van de mensen die je dan aan de lijn kunt krijgen, is Angela Bouwman. Angela is teamleider op de afdeling Advies en Voorlichting. Iedere dag zet zij zich in om toekomstige studenten informatie te geven over de Schoeversopleidingen en ze te ondersteunen bij het kiezen van de opleiding die het beste aansluit bij hun carrièrewensen.

Lees meer
Thema's: Algemeen

5 tips voor een succesvolle stage!

Op Dinsdag, 8 Mei, 2018, 08:28

De stages zijn in volle gang. Dit is het perfecte moment om alles wat je tijdens je studie geleerd hebt,
in de praktijk te brengen. Nu kom je er achter wat voor soort bedrijf of functie wel of niet bij je past! Natuurlijk wil je alles uit je stageperiode halen, zodat je als persoon verder groeit. Maar hoe zorg je er voor dat deze spannende periode een succes wordt? Met deze tips laat jij een goede indruk achter en haal je het meest uit je stageperiode.

Lees meer
Thema's: Algemeen

Brochure deeltijdopleidingen

Op je gemak alle deeltijdopleidingen bekijken? Vraag dan onze brochure aan.

Heb je vragen of wil je graag persoonlijk opleidingsadvies?

Neem dan contact met ons op

 ​     035-7506140
      06-10454608
     Neem contact op