Een geweldig jaar was het!

Op Maandag, 18 Maart, 2019, 09:25

Op 16 april 2019 draag ik het stokje over aan de Secretaresse van het jaar 2019!
Het jaar is voorbijgevlogen! Trots kijk ik erop terug. Afgelopen jaar was erg bijzonder. Er is zoveel gebeurd wat ik nooit meer zal vergeten:
Lees meer
Thema's: Algemeen

Pimm®: Klaar voor de toekomst? De Secretaresse van het Jaar 2018 vertelt je hoe zij dit doet

Op Maandag, 4 Februari, 2019, 11:57

Pimm® Solutions, executive partner van het Secretaresse van het Jaar-event, sprak met Jolanda Maasakkers, de winnares van het afgelopen jaar. Hoe draagt zij, als directiesecretaresse van SDK Vastgoed (onderdeel van VolkerWessels) bij aan een gezonde toekomst van het bedrijf in een razendsnel veranderende wereld?
Lees meer
Thema's: Algemeen

Projectmanagementtools

Op Maandag, 4 Februari, 2019, 11:53

In organisaties wordt steeds vaker projectmatig gewerkt. Bijvoorbeeld bij de implementatie van een nieuw softwarepakket. Of om een verhuizing in goede banen te leiden. Grote kans dat jij als managementondersteuner hierbij een belangrijke rol speelt. Bijvoorbeeld als projectassistent, maar misschien ook wel als projectleider. Grote kans ook dat je erachter bent gekomen dat projecten heel wat tijd kunnen kosten. Een kwestie van goed organiseren, dus! Welke tools staan hierbij tot je beschikking?
Lees meer
Thema's: Algemeen

What’s Next?

Op Maandag, 4 Februari, 2019, 11:48

De nieuwe technologie is steeds nadrukkelijker aanwezig in ons dagelijkse werk. De impact ervan is groot: het bepaalt de manier waarop we communiceren, hoe en waar we ons werk doen, maar vooral ook wélk werk we doen. Managementondersteuners nemen steeds vaker deel aan of leiden projecten, organiseren evenementen en houden zich bezig met marketing, communicatie en het managen van verandering. Om jouw nieuwe rol maximaal te kunnen vervullen, biedt Schoevers een reeks korte en lange Secretary Next-opleidingen aan, waarin specifiek deze nieuwe ontwikkelingen en veranderingen centraal staan, speciaal voor ervaren secretaresses en officemanagers.
Lees meer
Thema's: Algemeen

Secretaresse van het Jaar 2019

Op Dinsdag, 15 Januari, 2019, 15:47

Secretaresse van het Jaar 2019
Omdat we zien dat het topic ‘verbinden’ steeds belangrijker wordt, kiezen we ervoor om ook tijdens het Secretaresse van het Jaar-event te focussen op dit onderwerp. Het thema van deze editie is dan ook: Verbinden: de kern van succes.
Lees meer
Thema's: Algemeen

De verbindende schakel

Op Dinsdag, 15 Januari, 2019, 15:45

We werken en communiceren steeds meer digitaal. Enerzijds zorgt dit ervoor dat we ons werk efficiënter kunnen doen, anderzijds dat afstanden letterlijk en figuurlijk steeds groter worden. We weten van elkaar vaak amper nog waar we mee bezig zijn. De behoefte aan overzicht en aan menselijke interactie neemt daardoor steeds verder toe. Er ontbreekt een menselijke verbindende factor, die altijd op de hoogte is van wat er in de organisatie speelt en die in staat is contacten soepel te laten verlopen.
Lees meer
Thema's: Algemeen

Wat een ervaring: de “uitblinkerslunch” met het Koningspaar

Op Maandag, 10 December, 2018, 11:17

7 december 2018 - de dag start rustig. Ik heb goed geslapen en kijk erg uit naar deze dag.
Sinds de titel heeft mijn leven toch best op zijn kop gestaan, maar ik had het voor geen goud willen missen!
De uitblinkerslunch is voor mij dan ook echt de kers op de taart.
Lees meer
Thema's: Algemeen

Verdwijnt jouw opleidingsbudget in de prullenbak?

Op Donderdag, 22 November, 2018, 11:02

Veel organisaties werken met een jaarlijks opleidingsbudget. Hieruit worden de opleidingen en trainingen van medewerkers betaald. Niet alle medewerkers zijn hiervan op de hoogte: een kwart van werkend Nederland weet niet of zijn organisatie een opleidingsbudget heeft.
Lees meer
Thema's: Algemeen

Baanbemiddeling

Op Vrijdag, 16 November, 2018, 16:29

Je kent Schoevers natuurlijk als managementsupportopleider. Maar wist je dat je bij ons ook terechtkunt voor professionele baanbemiddeling? Als jij op zoek bent naar een nieuwe uitdaging op het gebied van managementondersteuning, HR of marketingcommunicatie, dan kun je gebruikmaken van de expertise van onze baanbemiddelingsconsultants. Zij begeleiden je in jouw zoektocht en staan voor je klaar met informatie over de trends en ontwikkelingen in het vakgebied, carrièrebegeleiding en uiteraard vacatures.
Lees meer
Thema's: Algemeen

Studiefinanciering voor volwassenen

Op Vrijdag, 16 November, 2018, 16:24

Ben jij toe aan een professionele update, maar komen de opleidingskosten op dit moment niet gelegen? Dan is het goed om te weten dat je bij de overheid tegen heel gunstige voorwaarden geld kunt lenen om een opleiding te financieren. Dit heet het levenlanglerenkrediet (LLLK). Volg je bij Schoevers een HBO Bachelor- of Associate degree-opleiding, of een kort HBO-programma met modules uit deze opleidingen, dan kun je gebruikmaken van deze vorm van studiefinanciering.
Lees meer
Thema's: Algemeen

Brochure deeltijdopleidingen

Op je gemak alle deeltijdopleidingen bekijken? Vraag dan onze brochure aan.

Heb je vragen of wil je graag persoonlijk opleidingsadvies?

Neem dan contact met ons op

 ​     035-7506140
      06-10454608
     Neem contact op