Interview met oud-student Gaby-Jane Vonk

Op Vrijdag, 17 Mei, 2019, 10:09

Ik ben op jonge leeftijd zonder een diploma begonnen als managementassistente. Om mijn werk beter uit te kunnen voeren, ben ik de Associate degree Officemanagement gaan doen. Ik heb heel bewust voor Schoevers gekozen, omdat Schoevers bekend staat om de goede kwaliteit en werkgevers het diploma als een pluspunt zien op je cv.

Lees meer
Thema's: Algemeen

Associate degree: in 2 jaar je getuigschrift

Op Maandag, 6 Mei, 2019, 08:57

Wil je een erkende HBO-opleiding volgen, maar vind je een 4-jarige Bachelor een te grote stap?
Kies dan voor een HBO Associate degree, ook wel Ad genoemd. Met de HBO Associate degree Officemanagement leer je in twee jaar tijd op HBO-niveau de kern van het vakgebied. Je sluit de opleiding af met het officiële getuigschrift én de graad Associate degree.

Lees meer
Thema's: Algemeen

Een officieel getuigschrift

Op Maandag, 6 Mei, 2019, 08:49

Bij het woord HBO-diploma denk je al gauw aan de HBO Bachelor, de vierjarige HBO-studie die opleidt tot het HBO Bachelorgetuigschrift en de bijbehorende Bachelorgraad. Uiteraard vind je bij Schoevers een Bacheloropleidingen specifiek afgestemd op jouw vakgebied: HBO Bachelor Executive Management.

Lees meer
Thema's: Algemeen

Winnen doen we samen

Op Vrijdag, 3 Mei, 2019, 08:57

Mijn naam is Renate Smidt. Ik werk al jaren als directiesecretaresse van de algemeen directeur van SnelStart. Sinds vorige week mag ik mij ook Secretaresse van het jaar 2019 noemen.

Lees meer
Thema's: Algemeen

Secretaresse van het Jaar 2019

Op Donderdag, 2 Mei, 2019, 11:33

De bosrijke omgeving van Papendal biedt een mooie, sportieve context voor de verkiezing van de Secretaresse van het Jaar. In de woorden van Jochem Schellens, de directeur van sportcentrum en congreshotel Papendal: “Wij zijn niet vies van een wedstrijdje!” Dat geldt ook voor de Nederlandse managementondersteuners, want we ontvingen enorm veel nominaties!

Lees meer
Thema's: Algemeen

Verkiezing secretaresse van het Jaar 2019

Op Vrijdag, 26 April, 2019, 13:12

Op dinsdag 16 april 2019 vond de verkiezing van 'Secretaresse van het Jaar 2019' plaats in Sportcentrum Papendal. Schoevers organiseerde dit jaar samen met partner Pimm Solutions deze prestigieuze verkiezing. Het thema van deze dag was 'Verbinding, de kern van succes'.

Lees meer
Thema's: Algemeen

5 tips om je manager over te halen

Op Dinsdag, 23 April, 2019, 09:59

Wil je graag een opleiding volgen, maar moet je je manager nog overtuigen? Lees de 5 tips om het gesprek hierover met je manager of HR-afdeling succesvol te voeren.

Lees meer
Thema's: Algemeen

Een geweldig jaar was het!

Op Maandag, 18 Maart, 2019, 09:25

Op 16 april 2019 draag ik het stokje over aan de Secretaresse van het jaar 2019!
Het jaar is voorbijgevlogen! Trots kijk ik erop terug. Afgelopen jaar was erg bijzonder. Er is zoveel gebeurd wat ik nooit meer zal vergeten:
Lees meer
Thema's: Algemeen

Pimm®: Klaar voor de toekomst? De Secretaresse van het Jaar 2018 vertelt je hoe zij dit doet

Op Maandag, 4 Februari, 2019, 11:57

Pimm® Solutions, executive partner van het Secretaresse van het Jaar-event, sprak met Jolanda Maasakkers, de winnares van het afgelopen jaar. Hoe draagt zij, als directiesecretaresse van SDK Vastgoed (onderdeel van VolkerWessels) bij aan een gezonde toekomst van het bedrijf in een razendsnel veranderende wereld?
Lees meer
Thema's: Algemeen

Projectmanagementtools

Op Maandag, 4 Februari, 2019, 11:53

In organisaties wordt steeds vaker projectmatig gewerkt. Bijvoorbeeld bij de implementatie van een nieuw softwarepakket. Of om een verhuizing in goede banen te leiden. Grote kans dat jij als managementondersteuner hierbij een belangrijke rol speelt. Bijvoorbeeld als projectassistent, maar misschien ook wel als projectleider. Grote kans ook dat je erachter bent gekomen dat projecten heel wat tijd kunnen kosten. Een kwestie van goed organiseren, dus! Welke tools staan hierbij tot je beschikking?
Lees meer
Thema's: Algemeen

Brochure deeltijdopleidingen

Op je gemak alle deeltijdopleidingen bekijken? Vraag dan onze brochure aan.

Heb je vragen of wil je graag persoonlijk opleidingsadvies?

Neem dan contact met ons op

 ​     035-7506140
      06-10454608
     Stuur bericht