Menu

Nieuwe opleidingen

Als top managementondersteuner wil je altijd professioneel en actueel zijn. Want alleen dan kun je maximale ondersteuning bieden. Met welke opleiding breng jij jouw kennis up-to-date? Of nog beter: waarmee breng jij jezelf weer een stapje verder? Ook dit jaar hebben wij een groot aantal nieuwe opleidingen aan ons portfolio toegevoegd, speciaal voor ambitieuze managementondersteuners. We lichten er een paar voor je uit:

Corporate Governance voor Executive Support 
Het besturen van een bedrijf of organisatie (governance) is complex en er moet met veel belangen rekening gehouden worden. Met de juiste achtergrondkennis kun jij als managementondersteuner een belangrijke bijdrage leveren aan goed bestuur. Je gaat aan de slag met ethiek en cultuur en de belangen van de diverse stakeholders en je leert op een professionele manier omgaan met morele dilemma's.

HBO Next Supportmanagement: Strategie, Organisatie en Verandering
Managers vervullen een strategische rol binnen organisaties. Om optimale support te kunnen bieden, is het dus zeker niet overbodig om je ook zelf te verdiepen in de missie, visie en strategie van de organisatie. Ook leer je wat er allemaal bij komt kijken om veranderingen in een organisatie door te voeren en welke rol(len) jij hierbij kunt spelen.

HBO Next Supportmanagement en Verandering
Veranderingen in organisaties vinden niet vanzelf plaats. Met goed verandermanagement wordt het doorvoeren ervan makkelijker en is er minder weerstand bij medewerkers. Met deze opleiding leer je hoe jij je manager optimaal kunt ondersteunen bij het begeleiden van de veranderingsprocessen en ben je in staat zelfstandig taken in dit gevoelige proces over te nemen.

HBO Next Supportmanagement en strategie
Managementondersteuners komen door hun veranderende takenpakket steeds vaker te maken met de strategie, cultuur en structuur van de organisatie. In deze opleiding leer je hoe je een analyse van de huidige situatie kunt maken en als volwaardig gesprekspartner kunt meepraten over mogelijke verbeteringen.

HBO Persoonlijk Leiderschap en Verandermanagement
Organisaties zijn continu in beweging en als managementondersteuner speel je hierbij vaak een centrale rol. In deze opleiding ga je niet alleen aan de slag met de theorie en praktijk van verandermanagement, maar werk je ook aan het professionaliseren van jouw verbindende functie. Je leert omgaan met lastige situaties, mensen verbinden en motiveren en hoe je proactief kunt inspelen op de veranderingen.
 
Benieuwd naar onze overige (nieuwe) opleidingen? Bekijk dan het complete deeltijdaanbod.

Daarom kies je voor Schoevers

Schoevers is de onbetwiste autoriteit binnen het vakgebied. Wij leiden supportprofessionals op die met hun deskundigheid en vaardigheden directies en management op onmisbare wijze ondersteunen, zodat zij zich volledig kunnen richten op de groei, innovatie en wendbaarheid van de organisatie. Met een opleiding van Schoevers ben je dus letterlijk en figuurlijk meer waard.

Bekijk onze nieuwe studiegids

Naast je baan een opleiding of training volgen? Bekijk het vernieuwde aanbod van Schoevers in onze studiegids 2021/2022. Of je nu net begint of al heel ervaren bent, een basisopleiding zoekt of je wilt specialiseren: je vindt jouw supportprofessional-opleiding in onze nieuwe studiegids. Blader hem op je gemak door en kies je opleiding.

Wij helpen je graag met een persoonlijk opleidingsadvies!

Telefonisch zijn wij bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 uur tot 18:00 uur. Je kunt ons ook een bericht sturen via Whatsapp, van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 18:00 uur.

 ​     035 - 7 506 140
      06 - 10 454 608
      Stuur ons een bericht