Haal je HBO-diploma bij Schoevers!

Bij vacatures voor managementondersteuners wordt steeds vaker gevraagd om HBO-werk- en -denkniveau. Dat is niet verwonderlijk, want managers zijn op zoek naar ondersteuners die niet alleen in staat zijn professioneel hun werkzaamheden uit te voeren, maar die ook actief meedenken. Met de manager én met de organisatie. In de toekomst zal het HBO-diploma zelfs nog belangrijker worden. Door technologische ontwikkelingen wordt een groot aantal taken gedigitaliseerd. Daarvoor in de plaats komen nieuwe verantwoordelijkheden, zoals het deelnemen aan of leiden van projecten, het organiseren van evenementen of taken op het gebied van HR, Marketing of Communicatie. Voor die nieuwe functie is actuele kennis op HBO-niveau onmisbaar.

4 juni: Inspiratieavond HBO-opleidingen

Omdat in september al onze HBO-opleidingen weer van start gaan, organiseren we op dinsdag 4 juni een inspiratieavond HBO. Daar kun je kennismaken met de supportskills van de toekomst én met onze HBO-opleidingen die je hiervoor perfect opleiden. Je krijgt die avond een presentatie over de verschillende mogelijkheden om een HBO-diploma of -getuigschrift te behalen en over vrijstellingen die ervoor zorgen dat je via de meest efficiënte route jouw diploma kunt behalen. Als voorproefje op een HBO-studie kun je deelnemen aan twee inspirerende workshops over onderwerpen die in de opleidingen aan bod komen:

  • De skills van de toekomst
  • Eventmanagement

De workshops worden verzorgd op HBO-niveau, zodat je een goed beeld krijgt van onze manier van lesgeven.

Je bent van harte welkom vanaf 18.30 uur. De workshops starten om 19.00 uur. De avond duurt tot 22.00 uur. Deze workshops vinden plaats in Hilversum:
Marathon 7
1213 PD Hilversum

Aanmelden inspiratieavond

Een officieel getuigschrift

Bij het woord HBO-diploma denk je al gauw aan de HBO Bachelor, de vierjarige HBO-studie die opleidt tot het HBO Bachelorgetuigschrift en de bijbehorende Bachelorgraad. Uiteraard vind je bij Schoevers een Bacheloropleidingen specifiek afgestemd op jouw vakgebied: HBO Bachelor Executive Management.

Vind je een vierjarige opleiding op dit moment een te grote stap? Dan kun je kiezen voor een Associate degree: een erkende tweejarige HBO-opleiding die – net als de Bacheloropleidingen – opleidt tot een officieel getuigschrift. Met de HBO Associate degree Officemanagement leer je in twee jaar tijd op HBO-niveau de kern van het vakgebied. Je sluit de opleiding af met het officiële getuigschrift én de graad Associate degree (Ad).

Associate degree als opstap naar Bachelor

Met je Associate degree toon jij dus je HBO-niveau aan en kun je aan de slag in HBO-functies. Ben je ambitieus en wil je later alsnog verder studeren in een HBO Bacheloropleiding? Geen probleem! Bijna alle modules die je volgt tijdens de Associate degree komen terug in de Bacheloropleiding. En die hoef je dus niet nog een keer te volgen. Na je Associate degree volg je alleen nog maar de modules die je nog niet hebt gevolgd, waarna je kunt afstuderen. De perfecte basis dus voor jouw (toekomstige) functie of een vervolgopleiding.

Baangarantie

Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit van onze erkende opleidingen, dat je van ons een heuse baangarantie krijgt. Als jij je getuigschrift met succes behaalt en voldoet aan de overige voorwaarden, dan zorgen wij ervoor dat je na je opleiding relevante werkervaring kunt opdoen. Ideaal als je nieuw bent in het vakgebied of gebruik wilt maken van ons enorme netwerk van mooie bedrijven! Onze medewerkers vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

Kort HBO

Misschien ben je wel op zoek naar een kort HBO-programma. Bijvoorbeeld omdat je snel een diploma op zak wilt hebben. Of omdat je wilt uitproberen of je een opleiding kunt combineren met je baan en privéleven, voordat je aan een 2- of 4-jarige studie begint. Kies dan bijvoorbeeld voor de 1-jarige HBO Officemanagement of HBO Executive Management. Daarmee heb je in korte tijd een waardevol Schoevers-diploma op zak.

Studeren met vrijstelling

We vertelden je al dat je met de kortere opleidingen vrijstellingen kunt krijgen in de langere opleidingen. Je kunt ook vrijstelling krijgen op basis van eerder gevolgde opleidingen of werkervaring. Onze medewerkers vertellen je graag over de mogelijkheden.

Studiefinanciering

De overheid stimuleert HBO-opleidingen voor volwassenen. Daarom kun je ook als je een studie in deeltijd volgt in aanmerking komen voor studiefinanciering. Dit heet het levenlanglerenkrediet. Volg je een HBO Bachelor-, HBO Associate degree- of korte HBO-opleiding, dan kun je tegen heel gunstige voorwaarden geld lenen bij de overheid om die opleiding te financieren.