Menu
Opleidingsadvies

Met Schoevers ben je meer waard

Schoevers Deeltijd

Wil jij jezelf ontwikkelen als supportprofessional? Onze deeltijdopleidingen op MBO- en HBO-niveau en onze trainingen zijn speciaal voor werkenden. Of je je nu wilt omscholen of dat je wilt bijblijven in dit veranderende vak. Ontdek het aanbod.

Schoevers Voltijd

Ben je bijna klaar met je middelbare school en wil je later onmisbaar zijn als officemanager of managementassistent?
Ontdek hier onze MBO- en HBO-voltijdopleidingen uitgevoerd door Hogeschool Tio en profiteer van het beste van twee werelden.

Schoevers Vacatures

Wist je dat je bij ons ook terechtkunt voor het vinden van de ideale baan of de ideale medewerker? Schoevers Professionals realiseert de juiste match voor kandidaten en werkgevers. Lees meer over Schoevers Professionals of bekijk onze vacatures.

Word er een van Schoevers!

Je hebt gewone banen en je hebt banen waarmee je onmisbaar bent. Kies je voor het laatste, dan is een baan als managementassistent, (directie)secretaresse of officemanager echt iets voor jou. En wil je tot het selecte groepje horen dat uitblinkt in dit vakgebied, dan kies je voor een Schoevers-opleiding. Want Schoevers is al meer dan 100 jaar dé opleider van managementassistenten, (directie)secretaresses en officemanagers. Of je nu wilt beginnen in dit vak, of dat je bij wilt blijven leren. Jaarlijks volgen meer dan 2.000 studenten een opleiding bij Schoevers.

Lees meer >

De meerwaarde van Schoevers

Al meer dan 100 jaar ervaring

Alles uit je carrière halen? Al ruim 100 jaar helpen wij supportprofessionals verder in hun ontwikkeling. Daardoor begrijpen we precies wat je nodig hebt in je werk.

Waarom kies je voor Schoevers?

"Ik hoor tijdens mijn stage nu al dat ik geliefd ben omdat ik er een van Schoevers ben."

- Sylvana

“Ik houd persoonlijk heel erg van zekerheid. Daarom was de baangarantie van Schoevers voor mij een groot pluspunt”

- Maud Seignette, HBO-studente

“Dankzij de verschillende praktijkopdrachten kan ik goed ontdekken wat bij mij past”

- Lizzy Stengs, HBO-studente

“In twee jaar een HBO Associate degree behalen en daarna zeker zijn van een leuke baan, wie wil dat nou niet?”

- Whitley Kamen, Commercieel secretaresse en marketingmedewerker

“Mijn Schoevers-opleiding heeft me veel opgeleverd. Mijn huidige werkgever heeft bijvoorbeeld specifiek gezocht naar eentje van Schoevers”

- Jacinta Akerboom, executive assistent

“Schoevers biedt een combinatie van kennis, naamsbekendheid, modern onderwijs en een persoonlijke benadering wat een meerwaarde vormt voor de student”

- Gerben Rutenfrans, servicecoördinator

“De kennis, de juiste werkhouding, de vaardigheden: Schoevers-medewerkers hebben het allemaal”

- Netteke Mijnster, Manager Business Support

“Schoevers Professionals weet als geen ander wat Schoevers-studenten in hun mars hebben. Succes gegarandeerd”

- Jeanine Schouwenaars, Senior Associate

“Met een opleiding van Schoevers kun je ontzettend veel kanten op"

- Kim Straver

Het Schoevers Kwaliteit Register ®

Het Schoevers Kwaliteit Register is een keurmerk waarmee je aantoont dat je op topniveau bent opgeleid. Het SKR® wordt gecontroleerd door een onafhankelijke commissie en breed gedragen in het bedrijfsleven. Wie in het register opgenomen is, behoort tot een exclusief netwerk van ambitieuze managementondersteuners. (Potentiële) werkgevers zien meteen: jij levert Schoevers-kwaliteit.

Jouw ‘meer’

Met de skills uit je Schoevers-opleiding word jij onmisbaar op de werkvloer. Maar wat is die meerwaarde dan precies, ofwel: wat is jouw ‘meer’? Collega’s van officemanagers, directiesecretaresses en andere supportprofessionals vertellen. Het resultaat? Een ode aan alle managementprofessionals.